Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα ξεκαθάρισε πως ετοιμάζει επενδυτικό νόμο που θα επιτρέπει στις πολυεθνικές να κάνουν ότι θέλουν, και θα τους επιτρέψει να φέρουν ακόμα και ιδιωτικό στρατό για να προστατευτούν, όπως ήδη συμβαίνει στις Σκουριές. Παράλληλα, είναι αποφασισμένος να δίνει επιδοτήσεις για Start-ups για νέους, αφού οι ιδιες εταιρείες θέλουν και επιδότηση για να αρπάξουν τις καινοτομίες των νέων για ένα κομμάτι παξιμάδι.


Με τα όπλα των νεοναζί στον αγώνα κατά της δημοκρατίας !!!




Rate This

Συνέντευξη στην αυστριακή Κουρίρ έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς για να εξηγήσει πως όταν παύεις να παρέχεις τις υπηρεσίες που οφείλεις στους πολίτες σου καταφέρνεις…

πρωτογενές πλεόνασμα. Κι όλα αυτά λίγο μετά την ανάληψη της Ευρωπαϊκής προεδρίας εκπροσωπώντας τους προϊσταμένους του, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ.

by…rebeliskos

Η συνέντευξη πρωθυπουργού ήταν απολαυστική και περιέγραψε με γλαφυρότητα την μόνη φορά στην ιστορία της χώρας που το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο.  Αυτό των πολιτών της.

Ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα ξεκαθάρισε πως ετοιμάζει επενδυτικό νόμο που θα επιτρέπει στις πολυεθνικές να κάνουν ότι θέλουν, και θα τους επιτρέψει να φέρουν ακόμα και ιδιωτικό στρατό για να προστατευτούν, όπως ήδη συμβαίνει στις Σκουριές. Παράλληλα, είναι αποφασισμένος να δίνει επιδοτήσεις για Start-ups για νέους, αφού οι ιδιες εταιρείες θέλουν και επιδότηση για να αρπάξουν τις  καινοτομίες των νέων για ένα κομμάτι παξιμάδι.

Το κορυφαίο όμως το είπε για τους μετανάστες και τους ανέργους, που για ακόμα μία φορά τους μέτρησε και τους έβγαλε ίσους. Ο πρωθυπουργός είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως αν οι άνεργοι και οι μετανάστες ενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε αυτός και οι ομοίοι του θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.  Σε αυτό το σημείο της περιγραφής της κατάστασης, ο Αντώνης Σαμαράςσ συνεπαρμένος πήγε να τραγουδήσει “άιντε θύμα, άιντε ψώνιο”, αλλά φοβήθηκε μήπως ταυτιστεί με τον Νότη και αρνηθεί η Βίσση να ξανατραγουδήσει μαζί του.

Τώρα για το γεγονός πως Σαμαράς και Σία τρέμουν την κοινή πορεία “όλης της γης των κολασμένων”, την ώρα που οι χρυσαυγίτες πασχίζουν να χωρίσουν ακόμα και τα ελληνικά ραπανάκια για την όρεξη από τα ξένα, είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να σκεφτείς λίγο αν ακόμα ερωτοτροπείς με τη Χρυσή Αυγή.

Ο πρωθυπουργός πάντως, ορθώς δεν αναφέρθηκε καθόλου στον κίνδυνο από όσους έχουν μεν δουλειά αλλά για ένα ξεροκόμματο, Οι ίδιοι πασχίζουν να δείξουν πως καθόλου δεν τους αφορά το πρόβλημα όλων αυτών που έχουν μείνει στην απέξω. Θα έχουν όσο χρόνο θέλουν για να το σκεφτούν όταν θα βρεθούν στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς και στο πνεύμα των ημερών, “ο θεός είναι μεγάλος και συγχωρεί”. Εκτός αν έχεις πουλήσει την ψυχή σου στο διάολο.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε λύσεις στο μεταναστευτικό στα πρότυπα της Λαμπεντούζα, όπου το πρόβλημα χτυπήθηκε στη ρίζα του. Το στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Λαμπεντούζα έκλεισε. Πλέον οι μετανάστες θα πεθαίνουν αλλού.

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκρυψε την ντροπή που νιώθει που υπάρχει ένα νεοναζιστικό κόμμα στη χώρα και του κλέβει τους ψηφοφόρους. Θύμισε πως κατά τη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού το 10% των Ελλήνων εγκατέλειψε τη χώρα, ενώ ο ίδιος κοντεύει να διώξει τους μισούς.

Συγκρατώντας την ικανοποίησή του, δεν παρέλειψε πάντως να εξηγήσει πως οι απεγνωσμένοι από την ύφεση και την ανεργία ψηφίζουν Χρυσή Αυγή από αντίδραση, αφού όπως ανέλυσε πιο πάνω, ξέρει πολύ καλά τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...