Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.....


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

                    



 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι για 1.645.000 παροχές δεν πληρώθηκαν τα χαράτσια στα ακίνητα, που επιβλήθηκαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (ΕΕΤΗΔΕ) για το ΄11 και το ΄12.  Αριθμός που μαρτυρά ότι είμαστε πολλοί. Όλοι εμείς που δεν είχαμε να τα πληρώσουμε και όλοι εμείς που αρνηθήκαμε να τα πληρώσουμε, γιατί είναι κοινωνικά άδικα και δυσβάσταχτα.

Ο αγώνας μας δεν ήταν και δεν είναι χαμένος. Καταφέραμε να ακυρώσουμε τον ανάλγητο νόμο για διακοπές παροχής ρεύματος, όταν δεν πληρώνουμε το χαράτσι. Καταφέραμε να τους καθυστερήσουμε χωρίς να μας τρομοκρατήσουν, όπως επιχειρούν με κάθε μέσο. Κυβέρνηση, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. συνεχίζουν, όμως, τη φοροληστεία του λαού.

Και εμείς συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να μην πληρώνουμε τα χαράτσια για το ΄13, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.  Μεγάλο μέρος της κοινωνίας, που αυξάνει όλο και περισσότερο, δεν μπορεί να δώσει αυτά που οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να αρπάξουν, για να τα μεταφέρουν στους δανειστές και στις τράπεζες.  Με βάση τα δικά τους στοιχεία 2,6 εκ. φυσικά πρόσωπα και περίπου 2 εκ νοικοκυριά το πρώτο 10μηνο του 2013 είχαν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία. Παρόλα αυτά ξεκινούν νέο γύρο αφαίμαξης, στον οποίο μετράμε :

    Τις ειδοποιήσεις για το χαράτσι του ΄11, που βεβαίωσαν πλέον οι εφορίες μέσα στο ΄13.

    Τις ειδοποιήσεις μέσα στο ΄14 για: - τα χαράτσια μέσω ΔΕΗ του ΄12, που δεν πληρώθηκαν για ταυτοποιημένες παροχές, -τα χαράτσια ΄11 και ΄12 για όσους βρέθηκαν από τις διασταυρώσεις στοιχείων των φορολογικών δηλώσεων που έγιναν το ΄13. Τρομοκρατικά, στην προσωποποιημένη ηλεκτρονική πληροφόρηση του Υπουργείου γράφουν για ημερομηνία λήξης 31/1/2014, παρότι δεν έχουν στείλει έγγραφες ειδοποιήσεις όπως οφείλουν.

    Τον αυξημένο νέο φόρο για τα εισοδήματα του 2013, χωρίς αφορολόγητο για όλους και με μεγαλύτερη μηνιαία παρακράτηση για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Με στόχο την τρομοκράτησή μας και την απομύζηση και του τελευταίου ευρώ επιβίωσής μας, εφαρμόζουν νέα εκβιαστικά εισπρακτικά μέτρα:

    Ληστρικό ποινολόγιο τοκογλυφικών προσαυξήσεων για όλο ή για κάθε υπόλοιπο οφειλής σε περίπτωση τμηματικής καταβολής οποιουδήποτε ποσού, μέχρι και 100 φορές πάνω από τα τραπεζικά καταναλωτικά επιτόκια.

    Ηλεκτρονική κατάσχεση χωρίς ειδοποίηση από τραπεζικούς λογαριασμούς αδιακρίτως: μισθοδοσίας, συντάξεων, καταθέσεων

    Κατάσχεση ακίνητης περιουσίας, σε δεύτερο στάδιο, και πλειστηριασμός.

 

Εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά κινδυνεύουν άμεσα. Χρειάζεται να έχουμε καθαρό όλοι μας. Και να τρέξουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους, δεν θα σταματήσουν. Για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, με εξαίρεση τα γνωστά «αγαπημένα παιδιά» του συστήματος, διαμορφώνεται από το 2014 μια κατάσταση ομηρίας χρέους απέναντι στο κράτος, αφού ούτε τα παλιά χαράτσια ούτε οι νέοι ληστρικοί φόροι σε εισόδημα και ακίνητα θα είναι δυνατό να πληρωθούν.

Η ηλεκτρονική κατάσχεση από λογαριασμούς χωρίς ειδοποίηση είναι αντισυνταγματική. Να μην προχωρήσει στην εφαρμογή της καμία δημόσια αρχή και για κανένα χρέος προς το κράτος. Να καταργηθεί άμεσα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

      Να καταργηθεί ο νόμος για την επιβολή ενιαίου φόρου στα ακίνητα, γιατί είναι κοινωνικά άδικος, δυσβάστακτος, ισοπεδωτικός και ταξικός.

      Να καταργηθούν όλες οι διατάξεις των εξοντωτικών μέτρων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το κράτος, που ψηφίστηκαν τις τελευταίες μέρες του ΄13,.

      Να προστατευθεί απόλυτα η λαϊκή για χρέη προς το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες. Την κρίση, την ανεργία και την ύφεση δεν τη δημιουργήσαμε εμείς. Δεν θα μας πάρουν το σπίτι.

      Να πληρώσουν ΤΩΡΑ οι μεγάλοι φοροφυγάδες, οι μεγάλοι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, το κράτος αυτά που χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία.

      Να μην προχωρήσει η «πιλοτική» εφαρμογή του μέτρου της ηλεκτρονικής κατάσχεσης από λογαριασμούς για χρέη, από συγκεκριμένες εφορίες, που εισάγει την πρωτοφανή έννοια του «πιλοτικού οφειλέτη πολίτη» και παραβιάζει την αρχή της θεμελιακής αρχής της ισονομίας των πολιτών.  Να ακυρωθεί γενικά για τα λαϊκά νοικοκυριά το μέτρο των αυτόματων κατασχέσεων για οφειλές σε κράτος, τράπεζες.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

 

ΟΛΟΙ-ΕΣ  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/2 , 10 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ Α’  ΕΦΟΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 6
(είναι μια από τις 4 εφορίες που πιλοτικά θα προχωρήσουν σε ηλεκτρονικές κατασχέσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...