Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αν θες να εισαι ενοικος σε αυτη τη κοινωνια, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Αν θες ομως να αλλαξεις την ιστορια, σταματα να εισαι γονατιστος , για να καταλαβουν οτι δεν εισαι μικρος. Η υποθεση της ''αρπαγης της ακινητης περιουσιας'' ειναι υποθεση ολων μας και εχουμε υποχρεωση να παλεψουμε και να την ανατρεψουμε. ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Πεμπτη 9/1 στις 7.30μμ στο Δαφνι Βουλγαροκτονου 20.
Οργανωνουμε τις δρασεις μας εναντια στους πλειστηριασμους.
Οι αγωνας που δωσαμε εναντια στις διακοπες ρευματος, μας δικαιωσαν πανηγυρικα.
Δωσαμε μαχες σε ολους τους τομεις, παλεψαμε ακτιβιστικα αλλα και μεθοδικα και πετυχαμε μια μεγαλη, ισως τη μεγαλυτερη ανατροπη στη διαρκη μαχη του λαικου κινηματος με το κρατος.
Νομιμοποιησαμε τον ακτιβισμο, δειξαμε οτι μονο η αντισταση και η ανυπακοη, μπορουν να φερουν την ανατροπη.
Αναδειξαμε την....αλλη Ελλαδα, την Ελλαδα που ειναι βυθισμενη στο σκοταδι, δινοντας το συνθημα του αγωνα χωρις φοβιες και διλληματα και με πιστη για τη τελικη νικη και ανατροπη.
Δεν δειλιασαμε ουτε μια στιγμη και δικαιωθηκαμε για αυτη μας την επιλογη.
Αυτο δειχνει οτι εαν πιστεψεις σε αυτο που κανεις, εαν σταματησεις να εισαι γονατιστος, θα καταλαβουν ολοι οτι δεν εισαι μικρος και οτι δεν μπορουν να σε υποταξουν.
Και αυτο πρεπει να συνεχισουμε να κανουμε.
Μπροστα μας εχουμε εναν αλλο αγωνα, το ιδιο δυσκολο και περιπλοκο.
Οι επερχομενοι πλειστηριασμοι κατοικιων, ερχεται σαν τσουναμι που θα σαρωσει τα παντα στο περασμα του και θα δωσει το τελειωτικο χτυπημα στη κοινωνια.
Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ξεκιναει εναν νεο μαραθωνιο, οργανωνωντας δρασεις και παρεμβασεις που σκοπο θα εχουν την αποτροπη της αρπαγης της ακινητης περιουσιας.
Συνθημα μας..... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ.
Αν θες να εισαι ενοικος σε αυτη τη κοινωνια, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.
Αν θες ομως να αλλαξεις την ιστορια, σταματα να εισαι γονατιστος , για να καταλαβουν οτι δεν εισαι μικρος.
Η υποθεση της ''αρπαγης της ακινητης περιουσιας'' ειναι υποθεση ολων μας και εχουμε υποχρεωση να παλεψουμε και να την ανατρεψουμε.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...