Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Γ.Μαυραγάνης: «Καμία "βεβαιωμένη" οφειλή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ΔΟΥ»!!!!!!!!!!!!


Νέο απίστευτο σκάνδαλο συγκάληψης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από την συγκυβέρνηση. Ενώ τόσο καιρό είναι γνωστό ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ειδικά το ΠΑΣΟΚ) είναι "νεκρά" από πάσης φύσεως οφειλές, έρχεται τώρα ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης να δώσει "φιλί της ζωής" στα ετοιμοθάνατα μνημονιακά κόμματα, διαγράφοντας εντελώς όλες τις οφειλές τους προς την Εφορία!


Δεν υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. Τίποτα, 0!

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι με επικεφαλής τον Αθανάσιο Πετράκο απευθύνθηκαν σε δύο υπουργούς, τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος,ζητώντας να ενημερωθούν εάν έχει βάση δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το κόμμα της ΝΔ δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές απέναντι στη ΔΕΗ και το υπουργείο Οικονομικών, αν έχει γίνει διακανονισμός και αν ισχύει ότι ενώ εκδόθηκαν τέσσερις εντολές απενεργοποίησης του μετρητή ρεύματος του κτιρίου στη Λεωφόρο Συγγρού, αυτές δεν εκτελέστηκαν μέχρι τώρα.

Τι να πούμε τώρα; Όλοι οι Έλληνες έχουν φορτωθεί εξωφρενικούς φόρους, ληστρικούς για το "καλό" τους, και αυτοί φροντίζουν να διαγράψουν από τους εαυτούς τους οποιαδήποτε οφειλή. Και έχουν απαίτηση να τους ψηφίσουν κιόλας. Πιθανώς να το διατάξουν και με νόμο κάποια στιγμή!

Read more: http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...