Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Οι ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν. Τους αναπαράγει το καθεστώς. Τους χρειάζεται !!!



 
 
 
 
 
 
1 Votes

Οι ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν. Τους αναπαράγει το καθεστώς. Του χρειάζεται!

Χειροκροτούν κάποιοι που …… «δόξα τω Θεώ, ήρθε η τρόικα και αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα» !

Είναι αυτοί οι «κάποιοι» που συγκαταλέγονται ανάμεσα σ` αυτούς τους αρκετούς που πίστεψαν στο θνησιγενές κατασκεύασμα των χρηματοπιστωτικών τοκογλυφικών κύκλων – που πάλευαν χρόνια ολόκληρα να…το παρουσιάσουν σαν ένωση των λαών της Ευρώπης – την περίφημη ΕΕ και την επιθετική της αιχμή, το ΕΥΡΩ.

Tου Κώστα Γιαννιώτη

Οι θιασώτες αυτού του εξαμβλώματος, αραιώνουν ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν πως η «σωτηρία» τους θα φτάσει μέσα από την Ευρωζώνη, την ΕΕ και το ΕΥΡΩ.
Μέσα σ` αυτή τη θολούρα τους και την αμορφωσιά τους και βοηθούμενοι από τους καλολαδωμένους μηχανισμούς των ΜΜΕ και των μπουκομένων κονδυλοφόρων, ακούστηκαν να απευθύνουν επαινετικά σχόλια για την τρόικα και τους επικυρίαρχους, οι οποίοι, κατά την αφελή τους άποψη, ήταν αιτία να αποκαλυφθούν σκάνδαλα που, διαφορετικά, θα βρίσκονταν ήδη θαμμένα στα συρτάρια της αποσιώπησης.
Φτωχά μυαλά! Δυστυχισμένα και αμαθή !
Δεν αντιλήφθηκαν – και θα ήταν πολύ δύσκολο να τους δώσεις να καταλάβουν – ότι τους πετάνε στη μούρη τις «αποκαλύψεις» κάποιων σκανδάλων τους, ακριβώς για να καταλαγιάσουν την κοινωνική κατακραυγή εναντίον τους, να το παίξουν έντιμοι και ανέγγιχτοι και να κρατούν ομήρους τους ανεγκέφαλους χειροκροτητές τους.
Τον αγώνα του διπλανού τους, την αντίδραση της πλειοψηφίας της κοινωνίας , απέναντι στην πολιτική της υποτέλειας, ούτε την είδαν ούτε την κατάλαβαν, ούτε τη συνυπολόγισαν ποτέ, σαν γενεσιουργό αιτία της αποκάλυψης αυτών των σκανδάλων.
Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ανέκαθεν οι κρατούντες, την ώρα που ετοίμαζαν την πιο στυγνή και απάνθρωπη επίθεσή τους εναντίον του λαού, πετούσαν στα υποψήφια θύματά τους τα ξεροκόμματα των αποκαλύψεων, ώστε, παρακολουθώντας άφωνα τις «αποκαλύψεις», να μην μπορούν να διακρίνουν τους πραγματικούς ενόχους που κυκλοφορούν ανάμεσά τους άθικτοι. Να μην αντιληφθούν τη μαζική σφαγή που του προετοιμάζουν.
Δε μπόρεσαν ποτέ να βάλουν το ρημάδι το μυαλό να σκεφτεί ότι οι «άρχοντες» είχαν πάντα τους αποδιοπομπαίους τράγους τους , που, την κατάλληλη στιγμή, θα τους έριχναν στην κοινή κατακραυγή για να συγκαλύψουν τα δικά τους εγκλήματα, πολλαπλάσια χειρότερα από τα εγκλήματα των ….. «αποκαλυφθέντων».
Ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποιοι ….. «κυβερνητικοί» που ασπάζονται αυτήν την άποψη και χειροκροτούν. Αυτοί ή είναι κράχτες για τους αφελείς ή …… κάποιο σκελετό έχουν στη ντουλάπα τους και νομίζουν ότι έτσι ξορκίζουν το κακό, καλοπιάνουν τους κρατούντες και θα γλιτώσουν το πέταγμά τους στα σκυλιά. Είναι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δε θα μπορέσουν να το αποφύγουν. Όχι εξ αιτίας της τρόικας, αλλά εξ αιτίας της παρέμβασης του ίδιου του λαού, που δε θ` αργήσουν να τη δουν μπροστά τους.
Η τρόικα, όπως όλοι οι κατακτητές, κάνει τη δουλειά της, που δεν είναι άλλη από την πλήρη υποδούλωση αυτού του λαού και, αν είναι μπορετό, τον πλήρη αφανισμό του. Στην αποστολή της αυτή δεν έχει ανάγκη τις οποιεσδήποτε «αποκαλύψεις σκανδάλων». Το μόνο που την απασχολεί είναι να εξασφαλίσει πρόθυμους και υπάκουους εγχώριους συνεργάτες, που θα εκτελούν αναντίρρητα τις εντολές της, σε βάρος του λαού τους.
Αυτοί οι ….συνεργάτες (βλ. δωσίλογοι), είναι που έχουν ανάγκη τις «αποκαλύψεις σκανδάλων» για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κάθε φουκαρά, που εξακολουθεί να χειροκροτεί. Για να μην μπορέσει να δει ότι την ίδια ώρα των «αποκαλύψεων, κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια ενώ ανοίγουν καινούργιες φυλακές. Ότι κλείνουν νοσοκομεία και επεκτείνουν τα …… νεκροταφεία.
Όσοι παραμένουν ακόμα θιασώτες της ΕΕ, είναι ή βολεμένα κομματόσκυλα ή οικονομικοί προύχοντες ή …… οι έχοντες το ακαταλόγιστο των σκέψεων και των πράξεών τους.
Το κατασκεύασμα αυτό, που ονόμασαν ΕΕ και τους το παρουσίασαν σαν τον επί γης παράδεισο, είναι ακριβώς η μάνα του κακού : της μίζας, της μάσας, της απάτης και της ρεμούλας, της αντισυνταγματικότητας, του αυταρχισμού, της καταστολής και της κατάργησης ακόμα και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ότι χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν θα μπορούσε ούτε να στηθεί, ούτε να σταθεί ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε Ευρώ. Είναι τα κυρίαρχα και αναγκαία χαρακτηριστικά για την επίτευξη του βασικού σκοπού των ιθυνόντων κύκλων της ΕΕ, που δεν είναι άλλος πέρα από τη μεθοδευμένη σταδιακή διάλυση κάθε έθνους- κράτους της ευρωζώνης και την μετατροπή τους σε περιφέρειες ενός υπερκράτους, με λαούς νομάδες και επαίτες, υποτελείς στη χρηματοπιστωτική ολιγαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...