Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ας μην κοροιδευομαστε. Καμμια ρυθμιση δεν προκειται να γινει για εκει που πραγματικα υπαρχει αναγκη, αλλα και να γινοταν, θεωρω οτι κανεις δεν θα πρεπει να περασει το κατωφλι της εφοριας, για να ρυθμισει χρεη που ''του εχουν φορτωσει'' νταηλικη, επειδη οι ιδιοι ''εφαγαν'' λεηλατησαν και ξεπουλησαν τη περιουσια του λαου και της χωρας.


Απο 12 εως 24 δοσεις θα ρυθμιζει η εφορια τις ληξιπροθεσμες και μη οφειλες, συμφωνα με την ανακοινωση του γ.γ εσοδων ''κυριου'' θεοχαρη.
Το γελοιο της υποθεσης, ειναι οτι αφηνει να εννοειθει, οτι το ελαχιστο της δοσης οπου θα μπορει να καταβαλλει ο φορογουμενος, που οριζεται στα 15 ευρω.
Και ειναι γελοιο, γιατι πολυ απλα εαν ενας φορογουμενος οφειλει 3000 για παραδειγμα, μαλλον δεν βγαινει να δινει 15 ευρω και να καθαρισει σε 24 μηνες.
Τι θελω να πω.
Οτι η συγκεκριμενη εξαγγελια, ειναι ενα ακομη παραμυθι με τη καλη νεραιδα που μας σερβιρουνε, αποφευγωντας πολυ εξυπνα να μας δειξουν το δρακο.
Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση, ενας φορολογουμενος οσο συνεπης και να θελει να ειναι, οταν τον εχει χρεωσει η εφορια με ποσα απο ....''τεκμαρτα εισοδηματα'' (χαρατσια δηλαδη) τα οποια ειχε αποκτησει νομιμα και ειχε φορολογηθει γι'αυτα και στη συνεχεια εχει μεινει ανεργος, χωρις κανενα εισοδημα τα τελευταια χρονια (και αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση) δηλαδη στην ουσια του φορολογεις την ηδη φορολογημενη και νομιμως αποκτηθεισα περιουσια (αν υπαρχει) η το ''τεκμηριο διαβιωσης'' και τιμωρεις την ανεργια, την πολυτεκνια, την ανεχεια, να σου καταβαλλει ουτε ενα σεντ.
Παραλληλα δε τον απειλεις με πολυ ''κομψο τροπο'', λεγοντας του οτι αν δεν εισαι συνεπης στις ''υποχρεωσεις του, θα προχωρησεις σε κατασχεσεις της κινητης και ακινητης περιουσιας του πολιτη.
Με λιγα λογια και κερατας και χρεωμενος, αλλα και καταδικασμενος σε αφανισμο επειδη δεν εισαι ικανος να ''ανταποκριθεις'' στις υποχρεωσεις που η ''οργανωμενη εγκληματικη συμμορια'', η μαφια που λιμαινεται τον τοπο σου φορτωσε.
Ας μην κοροιδευομαστε.
Καμμια ρυθμιση δεν προκειται να γινει για εκει που πραγματικα υπαρχει αναγκη, αλλα και να γινοταν, θεωρω οτι κανεις δεν θα πρεπει να περασει το κατωφλι της εφοριας, για να ρυθμισει χρεη που ''του εχουν φορτωσει'' νταηλικη, επειδη οι ιδιοι ''εφαγαν'' λεηλατησαν και ξεπουλησαν τη περιουσια του λαου και της χωρας.
Αν θελεις να σωσεις το σπιτι η τη περιουσια σου, θα πρεπει ''να εισαι ετοιμος ακομα και να τα χασεις'' πολεμωντας ομως και οχι περιμενοντας καρτερικα το τελος.
Γιατι καμμια μαχη και κανενας πολεμος δεν ειναι ματαιος, οταν τον δινεις με αξιοπρεπεια και εαν πριν καν ξεκινησει, δεν σκεφτεσαι οτι μπορει να ηττηθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...