Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι, Παρασκευή 31 Γενάρη 18:00μμ | ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!



"ΧΑΪΔΑΡΙ - αντιφασιστικό ΜΠΛΟΚ15" 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Η γενικευμένη κατακραυγή του κόσμου που εκφράστηκε με μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα,  μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, ανάγκασαν τα τάγματα εφόδου να αναστείλουν τη δράση τους. Οι γειτονιές που δοκίμαζαν τον τρόμο των ρατσιστικών επιθέσεων, ανάσαναν. 

Το περασμένο Σάββατο 25/1/2014, οι δολοφόνοι, επιχείρησαν να ξαναπιάσουν το νήμα των επιθέσεων ακριβώς από εκεί που το άφησαν, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε παρέλαση στρατιωτικού τύπου στο Κερατσίνι καταστρέφοντας και σπάζοντας ότι έβρισκαν στο δρόμο τους. Βανδάλισαν τα πανώ και που είχαν αναρτηθεί στη μνήμη του Παύλου στο σημείο της δολοφονίας, επιτέθηκαν στο τοπικό αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο», ενώ πέταξαν πέτρες στα διπλανά μαγαζιά και σπίτια όπου υπήρχαν ακόμα και ανήλικα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παριστάμενη, πολυπληθής αστυνομική δύναμη, παρακολουθούσε τις επιθέσεις αφήνοντας τους δράστες ανενόχλητους, ενώ δεν πραγματοποίησε καμία απολύτως σύλληψη!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Η προσπάθεια των δολοφόνων του Παύλου να ξαναβγούν στους δρόμους και τις γειτονιές μας πρέπει, για ακόμα μία φορά να ανακοπεί. Να τους δείξουμε ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, πριν θρηνήσουμε τα επόμενα θύματα.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 6μ.μ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 
(Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου)
------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...