Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κρατος καζινο με μεθοδους μαφιας και κοινης εγκληματικης οργανωσης.

Το οτι ο Τσοχατζοπουλος ειναι βουτηγμενος μεχρι το λαιμο στη ρεμουλα και τη μιζα, δεν μειωνει τη ''σημασια της επιμονης του'' και του αιτηματος του προς το δικαστηριο, για προσαγωγη του σημιτη, των συνεργατων του και ολου του ΚΥΣΕΑ της ''παλιας καλης εποχης'', προκειμενου να αποδοδουν ολες οι ευθυνες, οπου και να αναλογουν.
Το οτι του το αρνηθηκαν συντεταγμενα, σε συνδυασμο με τις τελευταιες αποκαλυψεις του......ξεχασιαρη ευσταθιου για το παρτυ που γινοταν επι των ημερων του 'αειμνηστου'' σημιτη, αποδεικνυει περιτρανα το μεγεθος της αλητειας, της απατης και της προδοσιας που συντελειται στο τοπο και της ''ομερτα'' που επικρατει, με τελευταιο δειγμα την υποθεση βενιζελου-υποβρυχιων- οπου συσσωμη η εγκληματικη οργανωση που.....κυβερναει τον τοπο, απερριψε την προταση συστασης εξεταστικης επιτροπης που υπεβαλλε η αξιωατικη αντιπολιτευση.
Βιωνουμε εποχες απειρου καλους, παρακολουθωντας μια συγκυβερνηση να ενεργει με μεθοδους μαφιας και κοινης εγκληματικης οργανωσης, εχοντας μετατρεψει τη χωρα σε ''κρατος καζινο'' και παπατζηδων, που προκειμενουν να καλυφθουν και να συνεχισουν να καταστρεφουν τη χωρα και το λαο, δεν δισταζουν να χρησιμοποιησουν οτι βρωμικο οπλο και τακτικη υπαρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...