Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα σχολεία!!!!!!!!!!!!!!



Τη μείωση της σχολικής ημέρας κατά 2-3 ώρες αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Καφετεριών και Αιθουσών Αναψυχής, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση των καταστημάτων τους!

Με τη μικρή προοσθήκη ενός φραπέ στα χέρια των μαθητών, πρόκειται να εμπλουτσιτούν οι νέες σχολικές πινακίδεςΜε τη μικρή προοσθήκη ενός φραπέ στα χέρια των μαθητών, πρόκειται να εμπλουτσιτούν οι νέες σχολικές πινακίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το λεγόμενο Coffee Break, το διάλειμμα δηλαδή που είναι συνδεδεμένο με ολιγόωρες αποδράσεις για καφέ και κουβέντα, θα αποκτήσουν επιτέλους και τα ελληνικά σχολεία, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες!
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από «Εντολή Σαμαρά» και μεταβιβάστηκε στις αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας για να εφαρμοστεί πάραυτα. Η εντολή δόθηκε ύστερα από συνάντηση του Πρωθυπουργού με παράγοντες της αγοράς και του τουρισμού, σε μια κοινή αναζήτηση τρόπων να τονωθεί η κίνηση στα μαγαζιά τους.
Χωρίς να είναι τίποτα οριστικό, μια και εκείνο που προέχει είναι η εφαρμογή του νέου ωραρίου, υπάρχει η σκέψη οι ώρες διδασκαλίας που θα χαθούν, να αναπληρωθούν από κατάργηση των εκπαιδευτικών περιπάτων (που δεν προσφέρουν τίποτα στην Οικονομία), των επισκέψεων σε Μουσεία και των μαθημάτων Computer, μουσικής και άλλων άχρηστων και χρονοβόρων δραστηριοτήτων που απασχολούν τους μαθητές (και επιπλέον τους στερούν ώρες Θρησκευτικών).
Σύμφωνα, πάντως, με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, μελετάται επίσης η κατάργηση των τριών τελευταίων ωρών διδασκαλίας (το λεγόμενο Lunch Break) ύστερα από αίτημα της Ένωσης Εστιατόρων, προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να επισκευθούν τις ταβέρνες της περιοχής τους ώστε με το χαρτζιλίκι τους να βοηθήσουν την ανάπτυξη.
Τέλος, σχεδόν βέβαιη θεωρείται η κατάργηση της Παρασκευής (το λεγόμενο Sexual Friday), που εφαρμόζεται σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να επισκευθούν ελεύθερα τους Οίκους Ανοχής των περιοχών τους, ώστε να τονωθεί και ο συγκεκριμένος κλάδος παροχής επαγγελματικών σεξουαλικών υπηρεσιών.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότηταΚαταναλώστε τα υπεύθυνα)!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ΜΟΥΦΑNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...