Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ έξω από το πανηγύρι

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ έξω από το πανηγύρι


02.02.2014 20:51
Εάν οι εφοριακοί τους ΣΔΟΕ περίμεναν ότι θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχό τους κανονικά και ίσως βγάλουν και κάποιο «λαβράκι», μάλλον ήταν γελασμένοι, καθ οι συγκεντρωμένοι στο πανηγύρι τους έδιωξαν εν μέσω αποδοκιμασιών και απειλών.
Το παράδοξο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακή σε πανηγύρι για την γιορτή του Αγίου Τρύφωνα στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.
Η τριμελής ομάδα των «ράμπο» του ΣΔΟΕ πήγαν για να κάνουν έλεγχο στα καταστήματα που λειτουργούσαν για τη συγκεκριμένη ημέρα, ωστόσο, έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες και ύβρεις.
Στο θέαμα των εξαγριωμένων πολιτών οι ελεγκτές αποχώρησαν από τον χώρα και επέστρεψαν μετά από περίπου μια ώρα, όπως αναφέρει το ThessToday, με τη συνοδεία περιπολικού για πάρουν ένα φάκελο που τους έπεσε.
Και πάλι οι πολίτες εξαγριώθηκαν κι έδιωξαν τους ελεγκτές.
«Ας έρθουν να κάνουν ελέγχους, όμως οχι την ημέρα που γίνεται πανηγύρι και να χαλάσουν το κέφι του κόσμου» είπε στο ΤhessΤoday κάτοικος της περιοχής.


Πηγή: Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ έξω από το πανηγύρι | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/141355#ixzz2sC2FbYid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...