Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«το ταχύτερον από της λήψεως εις το οικείον αστυνομικόν τμήμα δι’ υπόθεσίν σας» Απίστευτο:η ΓΑΔΑ καλεί τα αστυνομικά τμήματα να μεθοδεύσουν προσωπικές επαφές – συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων!!!!!!!!!!!!!

test 001 (1)

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε στο 2014, αλλά φαίνεται θέλουν να μας γυρίσουν στο 1968.

Με έγγραφο από τη ΓΑΔΑ καλούνται τα αστυνομικά τμήματα να μεθοδεύσουν προσωπικές επαφές – συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων με σκοπό την καταγραφή προβλημάτων – και να συντάξουν εμπεριστατωμένες εκθέσεις- για την καταγραφή προβλημάτων και αναγκών αρμοδιότητας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ειδικότερα της Αστυνομίας.

Και εμείς που νομίζαμε ότι τα προβλήματα των σχολείων είναι της αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας;

Πόσο λάθος είμαστε!

Επειδή όμως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να πάρει θέση και βέβαια και η Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας που είναι ενήμερη από την πρώτη στιγμή και δήλωσε άγνοια!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318Αγ. Παρασκευή,  10  Φεβρουαρίου 2014
Αρ. Πρωτ.:39

Αγ. Παρασκευή,  10  Φεβρουαρίου 2014

Αρ. Πρωτ.:39

Προς: Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Θέμα: Έγγραφο ΓΑΔΑ για συγκέντρωση στοιχείων.

Σας ενημερώνουμε ότι κλιμάκιο από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας  Παρασκευής  επισκέφθηκε σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας και συνέλεξε στοιχεία με βάση το έγγραφο που σας επισυνάπτουμε.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο πάρθηκε η πρωτοβουλία αυτή από την ΓΑΔΑ ούτε και τι προεκτάσεις έχει ή θα μπορούσε να έχει.

Επειδή κρίνουμε ότι το γεγονός είναι σοβαρό και απαράδεκτο και δεδομένου ότι η   συγκεκριμένη εντολή αφορά όλη την περιφέρεια της Αττικής:

Σας ζητούμε να το διερευνήστε και άμεσα να βγάλετε απόφαση-ανακοίνωση με βάση την οποία θα ενημερώνετε συναδέλφους, σχολικές μονάδες και τον σύλλογό μας για το πώς θα πρέπει να αντιδράσουμε.

                Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 Η Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας

    Ηλέκτρα Μήτσουρα                       Άννα Μάγια Σταυροπούλου

Πηγή : http://www.syllogosperiklis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...