Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

To μπλόκο της Νίκαιας προτείνει… κάθοδο στην Αθήνα!!!!




ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
timthumb24562145
Του Γιάννη Ανδρεάκη-larissanet.gr
Σε φάση κλιμάκωσης εισέρχονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις μετά το χθεσινό ναυάγιο στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιαςαποφασίστηκε η διεξαγωγή πανελλαδικής σύσκεψηε εκπροσώπων των μπλόκων αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.
Κατά την αυριανή διαδικασία θα κατατεθεί η πρόταση για πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο την προσεχή Τετάρτη στην Αθήνα.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέου πανθεσσαλικού συλλαλητήριο την Κυριακή 16/2 και ώρα 12 το μεσημέρι με σημείο συνάντησης το μπλόκο της Νίκαιας και στόχο την εκ νέου κατάληψη του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού.
Σε όλο το επόμενο διάστημα  και μέχρι την Τετάρτη οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες θα παραμείνουν στις επάλξεις του μπλόκου στον κόμβο της Νίκαιας καταγγέλλοντας τη στάση της κυβέρνησης ως «προκλητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...