Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Με διαδικασίες ...φαστ τρακ η κυβέρνηση κλείνει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .

Με διαδικασίες ...φαστ τρακ η κυβέρνηση κλείνει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .

Με διαδικασίες ...φαστ τρακ η κυβέρνηση κλείνει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .

Σήμερα επιχείρησαν με διαδικασίες φαστ τρακ να κλείσουν τα πολυατρεία του ΕΟΠΠΥ στην Νίκαια , δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα " Πολίτες και οι λαϊκές επιτροπές Νίκαιας με δυναμικό παρών έξω απο τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Οδό Μούγλων εμπόδισαν κάθε κίνηση για κλείσιμο των ιατρείων .

Δεν εφησυχάζουμε όλο το Σαββατοκύριακο είμαστε σε επιφυλακή και την Δευτέρα 17/2 όλοι έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Νίκαιας στην οδό Μούγλων καθώς και στα Ιατρεία του Ρέντη για να μην αφήσουμε να γίνει καμιά μεταφορά υλικού . 

Καλούμε και την δημοτική αρχή της Νίκαιας Ρέντη η οποία έδειξε εφησυχασμό και αδράνεια στα κάλεσμα τα μας να αντιδράσει έγκαιρα στην οποιαδήποτε προσπάθεια κκλεισίματος να  Αντιδράσει δυναμικά καλώντας τον Λαό να προστατεψει την δημόσια πρωτοβάθμια υγεία .

 


Το κλείσιμο των ιατρείων και η παράδοση του υλικού πρέπει να γίνει από σήμερα Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου !!!

  Αθήνα 13.2.2014
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Αριθ.Πρωτ. : οικ. 5937
ΠΡΟΣ
1. Τους Διευθυντές των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ
2. Τους Διευθυντές των Νομαρχιακών και Τοπικών Μονάδων Υγείας
Κοινοποίηση :
1. Γρ. Προέδρου
2. Γρ. Αντιπροέδρου Α΄
3. Γρ. Αντιπροέδρου Β΄
ΘΕΜΑ :
Οδηγίες για την παράδοση και παραλαβή του πάσης φύσης υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ
Σχετ. :
Το Δ11α/οικ.1757 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου και για την ομαλή και ασφαλή παράδοση των υγειονομικών δομών και του πάσης φύσης υλικού, σας ενημερώνουμε ότι :
Με ευθύνη των Διευθυντών των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ, που θα επιβλέπουν όλη τη διαδικασία, οι επιτροπές παραλαβής πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία παραλαβής, από τις αντίστοιχες επιτροπές παράδοσης των κτιρίων από Παρασκευή 14.2.14 και να έχει ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17.2.14.
Η παραλαβή των κτιρίων θα αρχίσει από τους μικρότερους σχηματισμούς (αποκεντρωμένα ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία κλπ) και θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή των Τοπικών και Νομαρχιακών Μονάδων Υγείας. Επισημαίνεται ότι κάθε σχηματισμός που παραλαμβάνεται θα πρέπει να ασφαλίζεται με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. και της επιτροπής παραλαβής.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. θα αποστέλλεται καθημερινά ενημέρωση για την πορεία παραλαβής των δομών στην ηλεκτρονική διεύθυνση president@eopyy.gov.gr.
Καλούνται οι Διευθυντές των Μονάδων Υγείας να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ανωτέρω, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά από το Νόμο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...