Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Επεισόδια στην Κύπρο – Διαδηλωτές μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής!!!!



Οι διαδηλωτές πετώντας πλαστικά μπουκάλια και φρούτα κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, να ρίξουν το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να περάσουν στο πίσω μέρος της Βουλής από το οποίο έκοψαν την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και προκάλεσαν ζημιές στη γεννήτρια με αποτέλεσμα η Βουλή να παραμείνει για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα και οι βουλευτές να κλειδωθούν σε διάφορες αίθουσες καθώς οι πόρτες κλείδωσαν αυτόματα.



Η συνεδρίαση μεταφέρθηκε μάλιστα από το ισόγειο του κτιρίου στο δεύτερο όροφο καθώς οι εργαζόμενοι χτυπούσαν τα τζάμια της αίθουσας.



Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του υπ. Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ της Cyta και γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών, Χρίστος Πατσαλίδης δεν μπόρεσε να μπει στη Βουλή.



Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τρεις διαδηλωτές.



Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε μήνυμά του στο twitter ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της ΑΗΚ έχουν το δικαίωμα έκφρασης προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχουν συμπεριφορές που φέρνουν την Κύπρο «πίσω σε παροχημένες εποχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...