Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στυλίδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος, η πολυτελής Mercedes και οι λογαριασμοί των κινητών τηλεφώνων...(ΕΥΓΕ...ΑΠΟΣΤΟΛΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 



 

Αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν στον δήμο της Στυλίδας που προκαλούν πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία...
Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εκλέχτηκε Δήμαρχος Στυλίδας τον ενημέρωσαν ότι έχει Mercedes και οδηγό για τις μετακινήσεις του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Mercedes E200 είχε αγοραστεί από την προηγούμενη Δήμαρχο Στυλίδας κ. Αλέκα Καραγεώργου - Σχορετσανίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της Δημάρχου είχε μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κιβώτιο, ηλιοροφή, Comand Audio 50, ηλεκτρική κουρτίνα πίσω, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες και κόστισε στο Δήμο 25.000 ευρώ.
Μόλις ο Απ. Γκλέτσος ανέλαβε καθήκοντα, έδωσε εντολή το αυτοκίνητο να πουληθεί, για να μην επιβαρύνει τον Δήμο με τα έξοδα συντήρησης και ο οδηγός να επιστρέψει στη θέση του. Για την ιστορία το αυτοκίνητο το πήρε ο ΟΔΔΥ και ο Δήμος εισέπραξε κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ, ενώ ο κ.Γκλέτσος κυκλοφορεί με το δικό του, που είναι αγροτικό, για να μπορεί να πηγαίνει και στα ορεινά χωριά.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτι ανάλογο έγινε και με τα κινητά τηλέφωνα στο δήμο Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος βρήκε ένα καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά τηλέφωνα της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα πλήρωνε ο Δήμος.
Όταν βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε εντολή να κοπούν και όλοι πλέον πληρώνουν τα κινητά από την δική τους τσέπη και όχι με χρήματα των Δημοτών!!!!!!!!!!!!!!!!.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...