Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ........

 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ
Για να μην χάσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε
δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε.
*Για να κερδίσουμε τα πάντα
πρέπει να θυμηθούμε τι μπορούμε να γίνουμε.

Μπορούμε ακόμα να γκρινιάξουμε, να τους καταραστούμε, να τους μουτζώσουμε, να φτύσουμε την εικόνα τους στο γυαλί της τηλεόρασης.
Μπορούμε ακόμα να ελπίσουμε, να αναζητήσουμε σωτήρες, να ταυτιστούμε με τον ίδιο μας τον εφιάλτη, να ξεσπάσουμε σε εξιλαστήρια θύματα και αποδιοπομπαίους τράγους.
Μπορούμε ακόμα να κρυφτούμε πίσω από κλειδωμένες πόρτες, να κουλουριαστούμε κάτω από τα σκεπάσματα, να κλείσουμε τα μάτια μας, να χώσουμε το κεφάλι μας μέσα στην γη, να πέσουμε σε κατάθλιψη.
Μπορούμε ακόμα να κάνουμε κριτική, να αναλύσουμε, να οραματιστούμε, να περιμένουμε την επόμενη φορά, να σχεδιάσουμε πορείες στον χάρτη και μετά να τον διπλώσουμε προσεκτικά.
Μπορούμε ακόμα να περιμένουμε τους βαρβάρους ή να περιμένουμε τους αγγέλους, να σωπάσουμε ή να ουρλιάξουμε, να μοιρολογήσουμε, να μονολογήσουμε, να τρελαθούμε, να απελπιστούμε, να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.
Μπορούμε ακόμα να σφυρίξουμε αδιάφορα, να προσπεράσουμε, να αποστρέψουμε το βλέμμα μας, να ξεχάσουμε, να ξεχαστούμε.
Μπορούμε ακόμα να μη πράξουμε, να μην υπάρξουμε, να επιλέξουμε την ανυπραξία.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...