Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ! 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! 

Το συγκλονιστικό ποσό των 586,94 ευρώ θα δοθεί σαν επιδότηση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς, απ' το παγκόσμιο γυφταριό της κατεχόμενης Αθήνας.

ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βεβαίως, όχι ανά άτομο, διότι αλλοιώς δεν θα έφτανε ούτε το τελευταίο δάνειο των 95 εκατομμυρίων που πήρε το μεγκάλο κανάλι !

Όμως γιατί τόσο ''κατσαρό'' ποσό; Γιατί όχι 550 ή 600 ευρώ που είναι πιό ''στρογγυλό'';
Εδώ υπάρχει η υποψία ότι στην αρχή ήταν 600 ευρώ και υπήρξε κάποια παρακράτηση 13,06 ευρώ σαν κάποιο είδος φόρου, ή κράτησης,ή ΦΠΑ!!

Καταλάβαμε όλοι;
Πρέπει να έγινε κάποιου είδους παρακράτηση σε κρατικό επίδομα έκτακτης ανάγκης! 
Σαν να ήταν δηλαδή εισόδημα! Σαν να τα ''κονόμησαν'' οι σεισμοπαθείς και πρέπει να φορολογηθούν!
Τέτοια διεστραμμένη σκέψη μόνο το κεφάλι του υπουργού οικονομικών, ή του γενικού γραμματέα εσόδων μπορεί να γεννήσει!
Μιλάμε για κεφάλια-βράχους, αγνώστου περιεχομένου, που όμως υπάρχει η υποψία πως αν ένα από αυτά σπάσει τυχαία, θα πλημμυρίσει με μπόχα η μισή Ελλάδα. (γι αυτό μην τα σπάσετε, αφήστε τα να σαπίσουν στην φυλακή αργότερα!)

Αφήστε που υπάρχει η ακόμα πιό βάσιμη υποψία, πως κάποια στιγμή (μετά βεβαίως από τις εκλογές), σε πολλούς από τους σεισμοπαθείς και με διάφορες προφάσεις, θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το ποσό (των 600 ευρώ ολόκληρο) με τις κατάλληλες βέβαια προσαυξήσεις!
Ή, ακόμα καλύτερα, θα το χρεώσουν στην εφορία ως ληξιπρόθεσμο χρέος, και αφού θα έχουν ήδη περάσει δύο μήνες ή παραπάνω, θα βάλουν και το πρόστιμο του 20% , του 30%, ή ό,τι άλλο τους καπνίσει εκείνη την ώρα!
Και έτσι θα αυξηθεί και το πρωτογενές πλεόνασμα του ''πρωθυπουργού''.
Πρωτογενές πλεόνασμα κοροϊδίας βεβαίως και ξετσιπωσιάς! 

Διότι κοροϊδία και success story πάνε μαζί κι αλληλοσυμπληρώνονται!

Όπως μαζί και χέρι-χέρι πάνε η Αυτού Χυδαιότης και ο τσικ-λεβέντης προς τον γκρεμό!
Αμήν!..

Λόγιος Ερμής

Σημ. Τα χτήνη της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Αθήνας παρέδωσαν σκηνές χωρίς δάπεδο ! Ανάγκασαν ταλαιπωρημένους ανθρώπους να κοιμηθούν πάνω στο υγρό γρασίδι !
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! Το συγκλονιστικό ποσό των 586,94 ευρώ θα δοθεί σαν επιδότηση στους σεισ...μοπαθείς της Κεφαλλονιάς, απ' το παγκόσμιο γυφταριό της κατεχόμενης Αθήνας. ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βεβαίως, όχι ανά άτομο, διότι αλλοιώς δεν θα έφτανε ούτε το τελευταίο δάνειο των 95 εκατομμυρίων που πήρε το μεγκάλο κανάλι ! Όμως γιατί τόσο ''κατσαρό'' ποσό; Γιατί όχι 550 ή 600 ευρώ που είναι πιό ''στρογγυλό''; Εδώ υπάρχει η υποψία ότι στην αρχή ήταν 600 ευρώ και υπήρξε κάποια παρακράτηση 13,06 ευρώ σαν κάποιο είδος φόρου, ή κράτησης,ή ΦΠΑ!! Καταλάβαμε όλοι; Πρέπει να έγινε κάποιου είδους παρακράτηση σε κρατικό επίδομα έκτακτης ανάγκης! Σαν να ήταν δηλαδή εισόδημα! Σαν να τα ''κονόμησαν'' οι σεισμοπαθείς και πρέπει να φορολογηθούν! Τέτοια διεστραμμένη σκέψη μόνο το κεφάλι του υπουργού οικονομικών, ή του γενικού γραμματέα εσόδων μπορεί να γεννήσει! Μιλάμε για κεφάλια-βράχους, αγνώστου περιεχομένου, που όμως υπάρχει η υποψία πως αν ένα από αυτά σπάσει τυχαία, θα πλημμυρίσει με μπόχα η μισή Ελλάδα. (γι αυτό μην τα σπάσετε, αφήστε τα να σαπίσουν στην φυλακή αργότερα!) Αφήστε που υπάρχει η ακόμα πιό βάσιμη υποψία, πως κάποια στιγμή (μετά βεβαίως από τις εκλογές), σε πολλούς από τους σεισμοπαθείς και με διάφορες προφάσεις, θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το ποσό (των 600 ευρώ ολόκληρο) με τις κατάλληλες βέβαια προσαυξήσεις! Ή, ακόμα καλύτερα, θα το χρεώσουν στην εφορία ως ληξιπρόθεσμο χρέος, και αφού θα έχουν ήδη περάσει δύο μήνες ή παραπάνω, θα βάλουν και το πρόστιμο του 20% , του 30%, ή ό,τι άλλο τους καπνίσει εκείνη την ώρα! Και έτσι θα αυξηθεί και το πρωτογενές πλεόνασμα του ''πρωθυπουργού''. Πρωτογενές πλεόνασμα κοροϊδίας βεβαίως και ξετσιπωσιάς! Διότι κοροϊδία και success story πάνε μαζί κι αλληλοσυμπληρώνονται! Όπως μαζί και χέρι-χέρι πάνε η Αυτού Χυδαιότης και ο τσικ-λεβέντης προς τον γκρεμό! Αμήν!.. Λόγιος Ερμής Σημ. Τα χτήνη της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Αθήνας παρέδωσαν σκηνές χωρίς δάπεδο ! Ανάγκασαν ταλαιπωρημένους ανθρώπους να κοιμηθούν πάνω στο υγρό γρασίδι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου