Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε στη χωρα και το λαο που εσεις οι ιδιοι διαλυσατε, ξεπουλησατε και εξαερωσατε, καντε το μονο φρονιμο που θα εκανε οποιοσδηποτε υπευθυνος μια αθλιας πραξης που εχει πλεον συνειδητοποιησει και εχει αντιληφθει το μεγεθος του κακου που εχει προκαλεσει. Οδηγειστε τη χωρα σε εκλογες και αφηστε τον λαο που θεωρειτε οτι επικροτει τις πολιτικες σας να κρινει αν θα πρεπει να συνεχισετε, η να εξαφανιστειτε. Ετσι απλα.

Για να μην κοροιδευομαστε.
Κανενα προβλημα δεν προκειται να λυθει, οσες συσκεψες και οσες αποφασεις και αν παρθουν απο τους ''ωψιμους σωτηρες της Ελληνικης κοινωνιας'', πολυ απλα, επειδη πλεον το θεμα των διακοπων ηλεκτροδοτησης εχει παρει μορφη καταιγιδας.
Το μονο που τους ενδιαφερει, ειναι η κοινωνικη κατακραυγη μετα τα θυματα που θρηνησαμε το τελευταιο διαστημα, αλλα και μετα τη προβολη μεσω των μεσων ενημερωσης νοικοκυριων που βιωνουν την απολυτη εξαθλιωση στο σκοταδι και την απελπισια.
Το μονο που θα ''πετυχουν'' ειναι ο αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης απο τις εξαγγελιες για δηθεν ενδιαφερον απο την πολιτεια και την κυβερνηση του ξεπουληματος, της ανθρωπιστικης κρισης και του χαους, αφου πλεον το θεμα δεν ''οριοθετειται'' στο ποσες δοσεις και με τι ποσο θα αποπληρωθει ενας λογαριασμος, η αν δεν θα διακοπει προσωρινα μια ηλεκτροδοτηση, αλλα το πως η κοινωνια θα βγει απο τη στενωπο που την εχετε ριξει, το πως θα βγει στην ''αγορα εργασιας'', το πως θα επιβιωσει.
Αφου ''διεκριναν'' οτι πλεον ο κοσμος ''δεν κρατιεται'' και ο ακτιβιστικος αγωνας του ''κινηματος εναντια στις διακοπες ρευματος'', οχι μονο δεν καμφθηκε, αντιθετα γιγαντωθηκε και δυστυχως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ, οταν μιλουσε πριν δυο χρονια και τονιζε προς ολες τις κατευθυνσεις και προς ολους τους φορεις, για το τσουναμι που ερχεται και θα σαρωσει την Ελληνικη κοινωνια (που ετσι κι'αλλοιως βαλλεται απο παντου) ξαφνικα ''ειδαν καπου στο βαθος φως και μπηκαν''
Θυμηθηκαν τους...φτωχους και καταφρονημενους συμπολιτες τους, θυμηθηκαν την ανθρωπιστικη κριση που θα πρεπει να φρεναρουν, θυμηθηκαν τους νεκρους απο τα μαγγαλια, τους παγωμενους απο το κρυο, τους, αρρωστους, τους ηλικιωμενους, τα παιδια που ζουν χωρις ηλεκτρικο, χωρις θερμανση μαγειρεμα και οξυγονο.
Ειστε ανεπιθυμητοι.
Ειστε η ντροπη της συγχρονης ιστοριας του τοπου.
Ειστε ''οργανωμενη εγκληματικη οργανωση'' και συνειδητοι εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου.
Ειστε αδιστακτοι δολοφονοι της κοινωνιας, που με τον μανδυα της ''δημοκρατικης νομιμοτητας'' εκτελειτε εν'ψυχρω το λαο, διαλυεται και ξεπουλατε τη χωρα, ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΩΜΕΝΟΙ.
Ειστε αθλιοι υπανθρωποι και θρασυδειλοι απατεωνες, που κατω υπο το βαρος της λαικης κατακραυγης απο τα αποτελεσματα της συνειδητης αμελειας σας για τις ανθρωπινες ζωες, την συντριβη της αθρωπινης περηφανειας, αξιοπρεπειας και υποστασης, υποχωρειτε ατακτα, εξακολουθωντας συνειδητα να μην αγγιζετε τα πραγματικα αιτια αυτης της τραγωδιας, που δεν ειναι αλλα απο εσας τους ιδιους, τις αθλιες και βαρβαρες πολιτικες σας και τα αρρωστημενα σχεδια σας.
Πολυ απλα.
Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε στη χωρα και το λαο που εσεις οι ιδιοι διαλυσατε, ξεπουλησατε και εξαερωσατε, καντε το μονο φρονιμο που θα εκανε οποιοσδηποτε υπευθυνος μια αθλιας πραξης που εχει πλεον συνειδητοποιησει και εχει αντιληφθει το μεγεθος του κακου που εχει προκαλεσει.
Οδηγειστε τη χωρα σε εκλογες και αφηστε τον λαο που θεωρειτε οτι επικροτει τις πολιτικες σας να κρινει αν θα πρεπει να συνεχισετε, η να εξαφανιστει
τε.
Ετσι απλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...