Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελια πολιτη προς το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ


ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ-ΑΠΕΙΛΕΣ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΕΛΕΓΚΤΕΣ

Περιστατικό : Μετρό Σύνταγμα, Παρασκευη 00.25 περίπου

Καθόμουν πίσω από τα ακυρωτικά μηχανήματα στο μετρό στο σύνταγμα, καθώς είχα δώσει ένα ραντεβού για εκείνη την ώρα. Παράλληλα, βλέπω τους κεφαλοκυνηγούς να οργιάζουν κυριολεκτικά. Κόβουν το ένα πρόστιμο μετά το άλλο σε φοιτητές, μαθητές και ανέργους. Δε καταλαβαίνουν τίποτα. Ειρωνεία, Θράσος, Αυθάδεια και ψευτομαγκιά. Νομίζουν ότι ξαφνικά γίναν η εξουσία. Ξαφνικά, ενώ περιμένω και βλέπω όλα τα εκτροπα και ανήθικα περιστατικά , είδα κάτι που πραγματικά με έβγαλε από τα ρούχα: "Μια 19χρονη κοπέλα , φοιτητρια προφανώς και κιλών γύρω στα 50, ενώ περπατάει ανέμελα και πάει να περάσει τα ακυρωτικά μηχανήματα, την σταματάει με πολύ απότομο τρόπο ένας χοντρόκωλος θρασύδειλος ελεγκτής με τριπλάσιο βάρος αυτής. Πετάχτηκε χοροπηδώντας μπροστά της, κλείνοντας της το οπτικό της πεδίο και βάζοντας την σε κατασταση πανικού για ενδεχόμενη απειλή της σωματικής της ακεραιότητας"
Μόλις, το είδα αυτό σκέφτηκα πως αυτό που συμβαίνει είναι χυδαίο, ανήθικο και τουλάχιστον προκλητικό. Είπαμε να κάνουμε έλεγχο εισιτηρίων, αλλά οχι δα και τέτοια καραγκιοζλίκια. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου φράζει με τέτοιο απότομο τρόπο τον δρόμο. Επρόκειτο περί παραβίασης της προσωπικής ελευθερίας του ατόμου ( συνταγματικό δικαίωμα).
Έτσι, αποφάσισα να παρέμβω σε αυτό το θεατράκι ψευτοτραμπουκισμού με απώτερο σκοπό να τραβήξω την κοπέλα εκτός ζώνης ελέγχου εισιτηρίου, αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερα. 60 κιλα εγώ, 150kg αυτός ο τόφαλος!
Στη συνέχεια μετά την αποπειρά μου, διάσωσης της συναγωνίστριας συνεπιβάτη, ο άντρακλας ελεγκτής την πήγε με πολύ νταηλήκι στη σφηγκοφωλιά του μαζί με τα υπόλοιπα φιλαράκια ώστε να μην τους ξεφύγει.
Φανταστείτε λίγο μπροστά σας την νέα εικόνα που δημιουργείτε : 5 μαντραχαλοι ελεγκτές, εχουν περιφράξει την μικροκαμωμένη κοπέλα, φραζοντάς της καλά το δρόμο και το οπτικό πεδίο ώστε μην τους ξεφύγει και της ΚΟΒΟΥΝ πρόστιμο!
Αίσχος δηλαδή!
Στη συνέχεια εμένα με καλέσαν μέσα στο τοπικά τμήμα των μπάτσων του συνταγματος, καθώς με πέρασαν για ύποπτο που παρεμποδίζω τον έλεγχο εισιτηρίων αλλά με αφήσαν ελεύθερο καθώς δεν μάσησα τα λόγια μου και δε μπορούσαν να αποδείξουν τίποτα!

Ερωτήματα:
1) Θα μπει ποτέ κάποιος έλεγκτης για τους ελεγκτές ή θα μπορούν να κάνουν έτσι αυθαίρετα έλεγχο;
2) Είναι δυνατόν στη πολιτισμένη χώρα , την Ελλάδα του 2013 να γίνονται τέτοια καραγκιοζλίκια; ( φοβερισμού κάποιου άγνωστου, με νταηλήκι τον πηγαίνουμε οπου θέλουμε και τεράστια ψυχολογική πίεση)

3) Ποιος έχει δώσει το δικαίωμα στους ελεγκτές να τραμπουκίζουν με τέτοιο τρόπο τους μαθητές, φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ «ΑΥΤΟΥΣ» ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΟΛΕΥ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΕΙΤΕ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ 1000ΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος Επιβάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...