Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ηρακλειώτες πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας με ένα ευρώ!!!!!!!!!!!!


Με το ποσό του ενός ευρώ μόνο οι Ηρακλειώτες σπεύδουν και σήμερα να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στην Α” και Β” ΔΟΥ της πόλης, με την πρωτοβουλία αυτή να έχει ολοένα και
μεγαλύτερη ανταπόκριση…

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της κίνησης αυτής πρόκειται για έναν ακόμα τρόπος να προστατέψουν το δίκιο τους, αφού χαρακτηρίζουν τα ποσά που απαιτούνται για τα τέλη κυκλοφορίας υπέρογκα.
Και σήμερα από τις 9 π.μ. όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση θα πρέπει να σπεύσουν ως τη Α και τη Β ΔΟΥ Ηρακλείου, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

 «Παίρνουμε από το ταμείο της εφορίας ένα παράβολο του ενός ευρώ. Το συμπληρώνουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και τα δικά μας. Γράφουμε επάνω στην δήλωση τα στοιχεία του παράβολου και αφού κόψουμε το απόκομμα που το κρατάμε εμείς πάμε στο πρωτόκολλο της εφορίας και ζητάμε να καταθέσουμε την δήλωση με επισυναπτόμενο το παράβολο και να μας δώσει η υπάλληλος φωτοτυπία της κατατεθειμένης δήλωσης με τον αριθμό πρωτοκόλλου επάνω.

 Η υπάλληλος θα μας ρωτήσει σε ποιο τμήμα θα πρέπει να το δώσει και θα της πούμε στο τμήμα εσόδων ή και στο τμήμα αυτοκινήτων.

Αν αρνηθεί να το παραλάβει θα ζητήσουμε να μας δώσει γραπτώς ότι δεν το παραλαμβάνει και να μας δείξει τον νόμο η την εγκύκλιο που λέει ότι δεν επιτρέπεται να παραλάβει οποιαδήποτε έγγραφη δήλωση από φορολογούμενο πολίτη.

Σε άρνηση της να πράξει και τα δυο της λέμε ότι θα φωνάξουμε την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν της άρνησης παραλαβής του εγγράφου και θα στραφούμε δικαστικά κατ αρχάς με μήνυση εναντίον της για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας και με αγωγή θα διεκδικήσουμε και αποζημίωση για αυτήν την ενέργεια της σε βάρος μας από την προσωπική της περιουσία.

Θα το πάρει και πιθανόν να πει και ένα τραγούδι. Αν δεν το πάρει καλούμε την αστυνομία και καταγράφει το συμβάν και προχωράμε στις δικαστικές ενέργειες μέσω του Σωματείου», αναφέρει η ανακοίνωση.
http://arouraios.gr/2013/12/irakleiwtes-plirwnoun-ta-teli-kykloforias/#sthash.zx2dmLQV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...