Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Νομιμοποησαμε και ''εξυψωσαμε τον ακτιβισμο'', την αντισταση και την πολιτικη ανυπακοη, αφου πλεον ολοι αναγνωριζουν τη ουσιαστικη συμβολη μας στην αναδειξη του προβληματος και την ανατροπη μιας αλλοπροσαλλης καταστασης που διελυε και εξαφανιζε τη κοινωνια σαν καρκινος. Νοιωθουμε περηφανοι και δικαιωμενοι, αλλα αυτο δεν αρκει, δεν σταματαμε εδω.

Διεκδικησαμε και διεκδικουμε το αυτονοητο.
Το ηλεκτρικο, ειναι βασικο κοινωνικο αγαθο, συνταγματικα κατοχυρωμενο και δεν θα επρεπε να λειπει απο κανενα νοικοκυριο.
Ειναι ''αναφαιρετο δικαιωμα'' του καθε πολιτη και υποχρεωση του κρατους να το παρεχει.
Παλεψαμε, διεκδικησαμε και διεκδικουμε.
Δεν υπακουσαμε σε νομους, δεν τιμησαμε κανονες, δεν υποκυψαμε σε εκφοβισμους και εκβιασμους, δεν σκυψαμε το κεφαλι, δεν κρυψαμε τα προσωπα μας, παλεψαμε και παλευουμε με οσα οπλα διαθετουμε, χτυπησαμε το καμπανακι του κινδυνου πριν καν αυτος ερθει και γινει ''τερας'' επιμειναμε και τελικα ''δυστυχως δικαιωθηκαμε'', αφου ''το πραμα'' πηρε οχι απλα απροβλεπτες, αλλα δραματικες διαστασεις.
Ομως πετυχαμε κατι πολυ σημαντικο.
Νομιμοποησαμε και ''εξυψωσαμε τον ακτιβισμο'', την αντισταση και την πολιτικη ανυπακοη, αφου πλεον ολοι αναγνωριζουν τη ουσιαστικη συμβολη μας στην αναδειξη του προβληματος και την ανατροπη μιας αλλοπροσαλλης καταστασης που διελυε και εξαφανιζε τη κοινωνια σαν καρκινος.
Νοιωθουμε περηφανοι και δικαιωμενοι, αλλα αυτο δεν αρκει, δεν σταματαμε εδω.

Τωρα απο ''το βαθος'', ερχεται ενα αλλο τερας.
Αυτο δεν θα δημιουργησει απλα, ''δραματικες καταστασεις'' αλλα ''κυριολεκτικο ξεριζωμο'' και πραγματικες τραγωδιες.

Εδω δεν θα πρεπει απλα, να μην υπακουσουμε σε νομους και να μην τιμησουμε τους κανονες, αλλα να ''καταθεσουμε ψυχη'' στο βωμο της Ελευθεριας απο τον κατοχικο ζυγο και της οριστικης ανατροπης.
Θα πρεπει αμεσα να αντιδρασουμε.
Με ''συντονισμο δρασεων'' και παρεμβασεων σε εφοριες και στους χωρους που διεξαγονται πλειστηριασμοι και πετιουνται οικογενειες στους δρομους.
Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ετοιμαζει σειρα παρεμβασεων και ακτιβιστικων δρασεων με επικεντρο το σταματημα της αρπαγης της περιουσια των πολιτων.
Καλουμε οποιον θεωρει οτι η χωρα βρισκεται υπο κατοχη, οτι συντελειται προδοσια, ξεπουλημα, λεηλασια και συνειδητη γενοκτονια, να πραξει οτι επιβαλλει η κατασταση κατω υπο τετοιες συνθηκες.
Να αντισταθει μαζι μας με επιγνωση της καταστασης και με οραμα και στοχο την ανατροπη της κατοχης της χωρας και την επαναφορα στο τοπο της Ελευθεριας, της Δημοκρατιας, εθνικης ανεξαρτησιας, της κοινωνικης δικαιοσυνης, της Ελπιδας.

ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...