Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νικαια-Ρέντης. 80 οικογένειες "ξαναπήραν" πίσω το δικαίωμα τους στο ηλεκτρικό ρεύμα.


Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Νικαια-Ρέντης. 80 οικογένειες "ξαναπήραν" πίσω το δικαίωμα τους στο ηλεκτρικό ρεύμα.




Με αμείωτους ρυθμούς, προχωράει η επανασύνδεση ρεύματος σε νοικοκυριά στη περιοχή Νίκαιας- Ρέντη, μετά από τη ''συνεργασία'' του δήμου με την ''κίνηση πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος'', ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, την ανεπάρκεια αλλά και την αναλγησία του κράτους.

Μέχρι και σήμερα το πρωί, όλες οι αιτήσεις για άμεση επανασύνδεση (έκτος ελαχίστων περιπτώσεων που το ρεύμα ήταν κομμενο από τη κολόνα της ΔΕΗ) πραγματοποιήθηκαν και πάνω από 80 οικογένειες ''ξαναπήραν πίσω αυτό που δικαιούνται''.
Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ''βασικό και απαραίτητο κοινωνικό αγαθό'' που το δικαιούνται οι πολίτες και δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Εννοείται βέβαια ότι η δράση του κινήματος μας, δεν περιορίζεται εδώ, αφού όπως κάνουμε εδώ και ενάμιση χρόνο, παρεμβαίνουμε και επανασυνδέουμε το ρεύμα (αλλά και ρυθμίζουμε τους λογαριασμούς βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων) σε νοικοκυριά σε όλη την Αττική, αλλά και σε όλες τις περιοχές της χώρας όπου υπάρχουν επιτροπές του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.
Αυτά αναφέρει σήμερα η Συντονιστική επιτροπή του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ και της ''ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...