Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Kαταπληκτικη κινηση ''πολιτικης συνειδησης'' και αλληλεγγυης, απο τον δημο Ζακυνθου.

Δήμος Ζακύνθου: Αναλαμβάνουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς ΔΕΗ

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 - 12:17
 
 


Επιστολή στη ΔΕΗ με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και επειδή δεν πληρώθηκαν έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης έστειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.

Στόχος της ενέργειας της δημοτικής αρχής είναι να πληρώσει το ρεύμα για να μην μείνουν οικογένειες στο σκοτάδι μέσα στις γιορτές.

Με σχετικό έγγραφό του προς την υπεύθυνη της ΔΕΗ στον νομό Άννα Καμβάση, ο δήμαρχος Ζακύνθου ζητεί στοιχεία αυτών των καταναλωτών και ενημερώνει ότι προτίθεται να πληρώσει για την τρέχουσα χρονιά.

«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Kαταπληκτικη κινηση ''πολιτικης συνειδησης'' και αλληλεγγυης, απο τον δημο Ζακυνθου.
Σε μια ανεπαναληπτη κινηση προχωρησε ο δημος Ζακυνθου, δειχνοντας σε ολους το δρομο που θα πρεπει να ακολουθηθει και το ρολο που θα επρεπε να παιζει το κρατος σε ολες του τις βαθμιδες.
Με επιστολη προς τη ΔΕΗ, ζητα να πληρωσει ολους τους λογαριασμους πολιτων που κινδυνευουν με διακοπη ρευματος, προκειμενου να τους προστατεψει απο τις συνεπειες μιας τετοιας εξελιξης.
Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος, ''χαιρετιζει'' αυτη την αποφαση και αισθανεται δικαιωμενο για τις προβλεψεις που εκανε σχετικα με τις εξελιξεις γυρω απο το θεμα των διακοπων ηλεκτροδοτησης.
Επιπλεον δικαιωνομαστε στη θεση μας, οτι η λυση στο θεμα αυτο, δεν μπορει να ειναι ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, αφου κατω απο τις συνθηκες που εχουν δημιουργηθει, τα νοικοκυρια οδηγουνται με μαθηματικη ακριβεια στο απολυτο σκοταδι, την εξαθλιωση και την απογνωση.

Συντονιστικη ομαδα του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...