Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Συνεργασια της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' με τον δημο Νκαιας Αγ. Ι. Ρεντη, για τις διακοπες ηλεκτροδοτησης στη περιοχη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


dimos simaΟ Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την «Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις διακοπές ρεύματος» καλεί όσους αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό τους ή έχουν ειδοποίηση διακοπής ρεύματος ή έχουν ήδη κομμένο ρεύμα να προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10 , 1ος όροφος) καθημερινά από 9 π.μ έως 5 μ.μ ή στο Ρέντη (Μπιχάκη 8) από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα λογαριασμό της ΔΕΗ και σε περίπτωση που δεν είναι ο λογαριασμός στο όνομά τους μια εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη της παροχής προκειμένου να γίνει η αλλαγή ονόματος με την ταυτόχρονη ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.
    Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και να προχωρήσει η άμεση ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 9298000 γνωρίζοντας το Α.Φ.Μ. τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητάς και τον Αριθμό Παροχής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α. Ι. ΡΕΝΤΗ
        ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...