Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Το κινημα αλ.ανυ.α, καταγγελει τη συγκυβερνηση και καλει το λαο σε πολιτικη ανυπακοη και αντισταση, με στοχο την ανατροπη.

Το κινημα αλ.ανυ.α, καταγγελει τη συγκυβερνηση και καλει το λαο σε πολιτικη ανυπακοη και αντισταση, με στοχο την ανατροπη.

Οι καθοδηγουμενοι υποτακτικοι των τραπεζιτων και του μαυρου μετωπου απεναντι στη χωρα και το λαο, αυτοαποκαλουμενοι ως συγκυβερνηση εθνικης ''σωτηριας'', συνεχιζουν το καταστροφικο τους εργο, που με τοση μαεστρια εχουν στησει μαζι με τους ''ευρωπαιους'' ομοιδεατες τους..
Οι συγχρονοι εφιαλτες παπανδρεου, σαμαρας, βενιζελος αλλα και οσοι συνεργησαν μεχρι τα τωρα σε αυτο το εγκλημα, προχωρουν ακαθεκτοι, εξακολουθουν να παραπλανουν το λαο και αναδεικνυονται πλεον, ως οι αδιαμφισβητητοι εκτελεστες της χωρας και του λαου, βαζοντας τη σφραγιδα τους, στη πιο μαυρη και ντροπιαστικη σελιδα της νεοελληνικης ιστοριας.
Ο Ελληνικος λαος στην ολοτητα του πλεον, εχει αντιληφθει το τι ''παιζεται'' πισω απο τις συνεχομενες παλινοδιες και τερτιπια, των απο τριετιας εναλλασομενων κυβερνητικων σχηματισμων της αρπαχτης.

Ειναι πλεον ηλιου φαεινοτερον, οτι το μονο που τους ενδιεφερε απο τη πρωτη στιγμη, ηταν πως να σωσουν το τομαρι τους και να αποφυγουν τη τιμωρια για τη λεηλασια που διεπρατταν επι χρονια, σε βαρος του Ελληνικου λαου.
Ο τροπος για να σωθουν βρεθηκε και βεβαια ηταν η διαβοητη τροικα και το μνημονιο.
Στην απελπιδα προσπαθεια και την αγωνια για να περισωσουν το τομαρι αλλα και το συναφι τους, υποσχεθηκαν λυσεις ''σωτηριας'' που γνωριζαν οτι ηταν ανεφικτες και το ακομη χειροτερο, ηταν οτι γνωριζαν τις τραγικες συνεπεις των κινησεων τους.
Γνωριζαν, απο τη πρωτη στιγμη, οτι με μαθηματικη ακριβεια, συντομα ο Ελληνικος λαος θα οδηγουνταν στην εξαθλιωση, την ταπεινωση και την αυτοκτονια.
Παρ'ολα αυτα, δεν υποχωρησαν και δεν σεβαστηκαν το συντελουμενο δραμα και τον ολεθρο που υπεστη ο λαος και οχι μονο συνεχισαν εναλλασομενοι στην εξουσια και κανοντας διαρκως διαπιστωσεις περι δηθεν λαθος συνταγων, ζητωντας ψευτικες ''συγγνωμες'' και συγχωροχαρτια και υποσχομενοι δηθεν βελτιωσεις των ''απεχθων'' ορων και μαιμου επααναδιαπραγματευσεις, αντιθετως και μετεκλογικα και παρα τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα, συνεχιζουν με την ιδια και ακομη χειροτερη τακτικη, να εξαπατουν το λαο και να τον συνθλιβουν ακομη περισσοτερο.
Το κινημα αλ.ανυ.α - μαχητες των δρομων, καταγγελει τις μαριονετες της συγκυβερνησης, ως απλους απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου και ως προδοτες, που με τις πραξεις κα τις εν γνωσει παραλειψεις τους, οδηγουν σε γενοκτονια τον Ελληνικο λαο βυθιζοντας τον στη φτωχεια και την εξαθλιωση και σε ανευ ορων παραδοση τη χωρα στους διεθνεις τοκογλυφους.
Ως εκ τουτου, καλουμε τον Ελληνικο λαο, να σεβαστει το συνταγμα του κρατους και να παρει στα χερια του τη κατασταση, δειχνοντας ανυπακοη, και να αντισταθει απεναντι στο μαυρο μετωπο της ολιγαρχιας και των τραπεζιτων.
Αλληλεγγυη ανυπακοη ανατροπη.
Ολοι στους δρομους για την ελευθερια.
αλ.ανυ.α ''αδεσμευτοι μαχητες των δρομων''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...