Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Καταδικαστε λοιπον τον ΤΣΕ, επειδη ηταν γονος ευπορης οικογενειας και ευκατασταστατος και ''το επαιζε επαναστατης'' και ''εκθειαστε'' τον ΠΑΓΚΑΛΟ τον ΣΑΜΑΡΑ και το συναφι τους επειδη υπηρετουν το χωρο οπου ''ανηκουν'' και διελυσαν τη χωρα.

Ακουγεται πολυ ''ομορφο και πιασαρικο'' αυτο το ανεκδοτο των τελευταιων ημερων, οτι δηλαδη ενας βουλευτης, ενα στελεχος, η ακομη και ενα μελος της αριστερας, δεν δικαιουται να βρισκεται εκει'' εαν εχει περιουσια, επειδη ειναι ''ευκαταστατος'' και δεν μπορει να υπερασπιστει τα δικαιωματα της λαικης ταξης, τη Δημοκρατια, τη κοινωνικη διακαιοσυνη και γενικα να ''πραξει τιμια'' σαν αριστερος πολιτικος.
Εγω θα μπορουσα να συμφωνησω με αυτη τη ''λογικη'' με δυο προυποθεσεις.
Η μια ειναι οτι ο ''περι ου ο λογος'' να εχει αποκτησει τη περιουσια του απο πραξεις παρανομες και ανηθικες, ειτε πριν ασχοληθει με την πολιτικη, ειτε κατα τη διαρκεια που ασχολειται και το κυριοτερο, να τα εχει αποκτησει σε βαρος του Ελληνικου δημοσιου και των συμπολιτων του.
Η δευτερη προυποθεση ειναι ολοι αυτοι που ''εφευρισκουν'' αυτες τις καταπληκτικες ιδεες, να δεχτουν, οτι αυτη ''η ταξη ανθρωπων'' αφου καμμια θεση δεν εχουν στην αριστερα μιας και δεν γινεται ''να υπηρετησουν το λαο', οντας βολεμενοι, θα επρεπε να ανηκουν στην αντιπερα οχθη, δηλαδη στη δεξια.
Να δεχτουν δηλαδη οτι ο Παπαδημουλης, ο Τσακαλωτος, και αλλοι ''βουλευτες και πολιτικοι της αριστερας, δεν δικαιουνται να αυτοαποκαλουνται αριστεροι και να υπηρετουν το λαο επειδη εχουν περιουσια (εστω και αν ειναι ειναι ''δουλεμενη δηλωμενη'' και φορολογημενη) και θα επρεπε να ανηκουν στην αλλη πλευρα, στη δεξια δηλαδη, παρεα με τον παγκαλο, τον καρατζαφερη, τον σαμαρα, τον στουρναρα, τον παπανδρεου, τον παπαντωνιου, τον αδωνη, τον πλευρη και αλλα ''μπουμπουκια'' που με βαση αυτη τη λογικη και με αυτο που δειχνει η πραξη (μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια των δεξιων-κεντροδεξιων πλεον ειναι ''βολεμενοι) ολοι αυτοι δεν μπορουν να υπηρετησουν το λαο και τη λαικη ταξη, κατι που συνεπαγεται και την ισονομια, τη κοινωνικη δικαιοσυνη, τη λαικη κυριαρχια κλπ.
Λοιπον για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Καμμια σχεση δεν εχει και σε καμμια περιπτωση δεν συναρταται το φρονημα του καθε πολιτη η πολιτικου, απο την περιουσιακη του κατασταση
Με αυτη τη λογικη, θα επρεπε υπαρχει στη χωρα ισοβια αριστερη κυβερνηση, μιας και  το 70% του λαου, ανηκει στη μικρομεσαια ταξη.
Eνα ομως ειναι βεβαιο και δεν χρειαζεται ιδιατερη αναλυση.
Η ταξη των πολιτικων που μας κυβερναει και που εχει ασελγησει πανω στη χωρα και το λαο, εχει λεηλατησει, προδωσει, ξεπουλησει και βιαζεται να ''σβησει απο το χαρτη'' την ενδειξη Ελλαδα, ειναι η ταξη αυτη που οχι μονο ανηκει στην οικονομικη ελιτ της χωρας, αλλα το μονο που γνωριζουμε απο αυτους ειναι....κατι απο το ''εσχεν'' τους και ποτε δεν μας εχουν αποδειξει το ''ποθεν'' τους, κατι που ομως ''βρωμαει'' απο μακρυα.
Καταδικαστε λοιπον τον ΤΣΕ, επειδη ηταν γονος ευπορης οικογενειας και ευκατασταστατος και ''το επαιζε επαναστατης'' και ''εκθειαστε'' τον ΠΑΓΚΑΛΟ τον ΣΑΜΑΡΑ και το συναφι τους επειδη υπηρετουν το χωρο οπου ''ανηκουν'' και διελυσαν τη χωρα.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΙΟΙ;. ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΑΘΕ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΑΡΞ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΗΝ ΠΑΣΚΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...