Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Kραυγη αγωνιας απο τους γιατρους του νοσοκομειου Νικαιας.

Κραυγη αγωνιας και απογνωσης, αλλα και εκκληση για συμμετοχη στην αναδειξη αλλα και την προσπαθεια επιλυσης των προβληματων του νοσοκομειου που οδηγουν σε ουσιαστικο ''κλεισιμο'', εκαναν οι γιατροι και οι νοσηλευτες του κρατικου Νικαιας, σε φορεις, συλλογικοτητες και κινηματα   στη χθεσινη συναντηση που εγινε στο αμφιθεατρο του νοσοκομειου.
Το κινημα μας ανταποκριθηκε στο καλεσμα που εκανε το σωματειο των γιατρων του νοσοκομειου και ελαβε γνωση των προβληματων που υπαρχουν στον ευρυτερο χωρο της υγειας αλλα και ειδικα στο νοσοκομειο Νικαιας, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΩΝ βΑΛΚΑΝΙΩΝ, που δεχεται ενα τεραστιο ογκο ασθενων του λεκανοπεδιου και οχι μονο.
Μετα την ενημερωση απο τον επιμελητη της νευροχειρουργικης και μελος της ΕΙΝΑΠ                                          Π. Παπανικολαου, υπηρξε ανταλλαγη προτασεων απο τους τους γιατρους και τους παρευρισκομενους.
Η αποφαση που τελικα παρθηκε, ηταν αφου πρωτα γινει ενημερωση απο τον καθε φορεα που ελαβε μερος προς τα μελη του, να υπαρξει νεα συναντηση στις 26 Φλεβαρη στον ιδιο χωρο οπου και θα γινει ο τελικος συντονισμος για ενημερωση των πολιτων των γυρω περιοχων με σκοπο να ''μαθουν'' τα προβληματα του νοσοκομειου, αλλα και να οριστει ημερομηνια για μια μεγαλη κινητοποιηση με τη συμμετοχη φορεων, πολιτων, συλλογικοτητων και γιατρων και πορεια προς το υπ.υγειας.
 Το κινημα μας συμμετεχει ενεργα σε αυτη τη ''προσκληση ζωης'' των γιατρων του νοσοκομειου Νικαιας και καλει ολους τους πολιτες της Νικαιας αλλα και των γυρω περιοχων να κατανοησουν το μεγαλο θεμα που υπαρχει στο χωρο της υγειας, να ενεργοποιηθουν και να συμμετασχουν στο ''προσκλητηριο ζωης'' που θα γινει με τη μεγαλη κινητοποιηση που ετοιμαζεται και να αποτρεψουν με τη παρουσια τους, τη διαλυση του νοσοκομειου και τη καταργηση του πιο πανακριβου αγαθου που ειναι η υγεια.
Το ξεπουλημα και η διαλυση των νοσοκομειων, ειναι πλεον προ των πυλων και υποχρεωση ολων μας, ειναι να το αποτρεψουμε.

ΑΛ.ΑΝΥ.Α  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...