Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Και συ λαε βασανισμενε, αλλα και βλακα παραπλανημενε, κατσε και μετρα τη δυστυχια που σε εχουν ριξει και ακολουθα τις ''εντολες'' τω δυναστων σου!!!!


Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013


Ο Παπανδρέου μένει στην πιο ακριβή περιοχή του πλανήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας και νυν καθηγητής πρόκειται να διδάξει στο προαναφερθέν πανεπιστήμιο έναντι 30.000 δολαρίων...
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, του εξασφαλίζει και πεντάμηνη διαμονή σε μία από τις ακριβότερες περιοχές στον πλανήτη. Στο Upper West Side λοιπόν, μένει ήδη από την πρώτη Ιανουαρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας ως γείτονες διαβόητους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής και του κινηματογράφου, όπως η Lady Gaga, η Beyonce, η Madonna, η Sarah Jessica Parker,ο Bruce Willis και άλλοι καλλιτέχνες του ίδιου βεληνεκούς.

Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα καθώς ο πρώην πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο, το οποίο θα έχουν την ''τύχη'' να παρακολουθήσουν μόνο είκοσι φοιτητές του πανεπιστημίου και θα έχει ως τίτλο «Οι προσκλήσεις της δημοκρατίας και της διακυβέρνησης στην παγκόσμια κρίση- Η περίπτωση της Ευρώπης και της Ελλάδας».

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...