Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κατήχηση σε 6χρονα από τη Χρυσή Αυγή!!!!!!!!!!!!!!


Μαθήματα… πατριωτισμού και “εθνικής αφύπνισης” παραδίδει πλέον και σε παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών η Χρυσή Αυγή. Μια τέτοια κατήχηση που διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της στην Αρτέμιδα Αττικής. Βαφτίστηκε “Διάπλαση των Παίδων” και προαναγγέλλεται η συνέχιση και ο εμπλουτισμός της, με μαθήματα Ιστορίας.
Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής
Για ένα "νέο κύκλο πνευματικής αφύπνισης" για παιδιά με αφετηρία τα μαθήματα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας που έγιναν το Σάββατο σστην Αρτέμιδα κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της. Προαναγγέλλει την έναρξη μαθημάτων Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της "με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες" προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο κενό καθώς "το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά" όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αρνείται τους χαρακτηρισμούς περί προπαγάνδας κατηγορώντας το κράτος ότι κάνει προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία.
Όπως ανακοίνωσε χθες η Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας “νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης” για παιδιά.
Το “παρών” έδωσαν περισσότερα από 20 παιδιά, με τους γονείς τους, στα οποία οι στρατολογημένες "παιδαγωγοί" του συνδέσμου “εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη”, κατά τη Χρυσή Αυγή “με προβολή παιδαγωγικού βίντεο” και “τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη”.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δράση θα συνεχισθεί "καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος".
Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...