Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αναζητούνται όσοι … δεν πήραν επίδομα θέρμανσης(η αλλιώς επίδομα επαιτείας).....(ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΤΑ.....ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ....ΛΕΦΤΑ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΜΑΣ ΤΑ....ΦΑΓΑΤΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!




Το υπουργείο Οικονομικών ψάχνει να βρει ποιοι δικαιούνται επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, αλλά… δεν το έχουν ζητήσει, με σκοπό να τους τα πληρώσει. Αίσθηση έχει προκαλέσει στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων η εντολή που δέχτηκαν από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χάρη Θεοχάρη που, πριν ασχοληθεί με την νεοσύστατη Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων που πλέον αναλαμβάνει, ζήτησε να γίνουν διασταυρώσεις για να βρεθεί αν υπάρχουν καταναλωτές που αγόρασαν πετρέλαιο για να ζεσταθούν, αλλά δεν έχουν κάνει αίτηση για να εισπράξουν την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Όπως όλα δείχνουν, στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν χαμηλό τον ρυθμό υποβολής αιτήσεων για το επίδομα πετρελαίου και θέλουν να διασταυρώσουν αν υπάρχουν καταναλωτές που δεν έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα επιστροφής του ειδικού φόρου. Σε τέτοια περίπτωση, το υπουργείο Οικονομικών θα επικοινωνήσει με όσους αγόρασαν πετρέλαιο και φαίνεται με βάση τις δηλώσεις εισοδήματος πως δικαιούνται την επιδότηση, για να τους επιστρέψει τα λεφτά που δικαιούνται. “Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει …το βουνό στο Μωάμεθ, για να δώσει τα χρήματα”, σχολίαζαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την έρευνα.
Τα στοιχεία του υπουργείου δείχνουν ότι μόλις 400.000-450.000 νοικοκυριά έχουν ως τώρα ζητήσει να λάβουν το επίδομα πετρελαίου. Οι αρχικοί υπολογισμοί όμως έδειχναν πως θα μπορούσαν να το ζητήσουν περίπου 3 εκατ. νοικοκυριά. Προφανώς οι υψηλές τιμές πώλησης των καυσίμων απέτρεψαν τους περισσότερους να αγοράσουν τις ποσότητες πετρελαίου που έχουν ανάγκη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των αιτήσεων φαντάζει εξωπραγματικά μικρός και δείχνει πως κάποιοι δεν έχουν μπορέσει ακόμη να μπουν στη διαδικασία για να τους επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωσαν και δικαιούνται.
Είναι ενδεικτικό ότι για τη φετινή σαιζόν έχουν δοθεί ως επιστροφές φόρου κατανάλωσης μόλις 21 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 6,5 εκατ. πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τον Δεκέμβριο και άλλα 15 εκατ. θα πιστωθούν έως τέλος του μηνός. Οι δικαιούχοι θα λάβουν τις ημέρες αυτές και τη σχετική ειδοποίηση.(ΤΡΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ....ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ....ΕΥΡΑ)!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...