Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ατυχημα σε συναγωνιστρια μας.


Μια δυσαρεστη στιγμη μας περιμενε στις 19:00 χθες Τεταρτη στον Ταυρο, την ωρα που θα αρχιζαμε  την συνελευση μας στο cafe  "Σκαληνο" .
Μπροστα στην καφετερια,και  μπροστα στα ματια μας,  σε ενα σταυροδρομι θανατου, (Αναξαγορα & 25 Μαρτιου) οπου εχουν γινει πολλα ατυχηματα  στο σημειο εκεινο......εγινε και το τροχαιο ατυχημα που δυστυχως  ενεπλακησαν και δυο πολυαγαπημενα μας μελη . Στο μηχανακι στο οποιο επεβαιναν οι δυο συναγωνιστριες μας, επεσε με πολυ δυναμη μια αλλη μηχανη μεγαλου κυβισμου με αποτελεσμα
να επικρατησει ενας πανικος. Η μια συναγωνιστρια μας ευτυχως δεν επαθε τιποτα πεφτοντας απο το μηχανακι της, παρα μονο μυικους πονους και γδαρσιματα, ενω  η αλλη συναγωνιστρια μας εσπασε το ποδι της γλυτωνοντας τα χειροτερα.   Αμεσως  ηρθαν 2 μηχανες της αστυνομιας και αμεσως μετα ενα περιπολικο για να ρυθμιζουν την κυκλοφορια !  Αμεσως μετα κατεφθασε και το ΤΟΤΑ για να καταγραψει το τροχαιο συμβαν. Σε λιγη ωρα κατεφθασε το πρωτο  ασθενοφορο για να παραλαβει τον νεαρο που δυστυχως οδηγουσε χωρις κρανος, και ειχε αιματα στο κεφαλι του.   Και σε λιγο εφθασε και το δευτερο ασθενοφορο για να παραλαβει την συναγωνιστρια μας Ελενη. Σε ολη την διαρκεια , μεχρι να ερθουν τα ασθενοφορα , ειμασταν ολοι κοντα στα αγαπημενα μας προσωπα, και φυσικα ολοι μαζι πηγαμε στο Νοσοκομειο που εφημερευε το "Τζανειο" .
Οι γιατροι διαπιστωσαν οτι υπαρχει ενα σπασμενο ποδι  (ευτυχως) μη εχοντας περαιτερω αλλα τραυματα η αγαπητη μας Ελενη .  Δυστυχως ομως ο αλλος οδηγος βρισκεται στην εντατικη με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. Στους  συγγενεις του , ενημερωσαμε οτι ειμαστε διατεθειμενοι να δωσουμε αιμα αν χρειασθει αρκει το παλληκαρι να γινει καλα.  Ευχομαστε ολοι να πανε καλα και στο παλληκαρι και στην συναγωνιστρια μας.
Αυτες τις ωρες δεν εξεταζεις ποιος εφταιγε αλλα το πως θα ξεπερασουν τον κινδυνο και οι δυο τραυματιες.  Στη συναγωνιστρια μας  εγινε εισαγωγη στο "Τζανειο"  Νοσοκομειο τελικα , και ισως χρειασθει να της γινει χειρουργικη επεμβαση την Παρασκευη.
Αγαπημενη μας Ελενη , γρηγορα να εισαι κοντα μας και να δωσουμε παλι το παρον στους αγωνες !!
Βασιλης Π.  Μελος κινηματος "Αλανυα".
ΥΓ.  Το κινημα  μας  θα κανει τις  απαιτουμενες  ενεργειες προς πασα κατευθυνση στους αρμοδιους , για το θανατηφορο σταυροδρομι στο οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ:  Ποσοι δηλαδη ακομα πρεπει να τραυματιστούν θανάσιμα για να μπει φωτεινη σηματοδοτηση ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...