Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

'' Συντονιστικη ομαδα κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''

Με αμειωτη ενταση συνεχιζονται οι επανασυνδεσεις ρευματος και οι διακανονισμοι με κοινωνικα και εισοδηματικα κριτιρια στα νοικοκυρια που απευθυνονται στη κινηση μας.
Η ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' εχει ηδη καταφερει να ρυθμισει αλλα και να επαναφερει το ρευμα σε ολους τους συμπολιτες μας που ζητησαν τη στηριξη μας και οφειλουμε να ''τονισουμε'' οτι η διοικηση της ΔΕΗ, υλοποιει στο ακεραιο τις υποσχεσεις που πηραμε κατα τη συναντηση μας.
Η αμεση επαναφορα της ηλεκτροδοτησης και οι διακανονισμοι συμφωνα με τα εισοδηματα του καθε νοικοκυριου ειδικα σε οικογενειες πολυτεκνες, σε ασθενεις, σε ανεργους, συνταξιουχους και χαμηλομισθους, που ηταν και τα βασικα αιτηματα, εγιναν πραξη και υλοποιουνται.
Επισης ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ενημερωσουμε, οτι συντομα θα υπαρξει ''πλαισιο προστασιας'' των παραπανω κοινωνικων ομαδων, συμφωνα με διαβεβαιωσεις προς την κινηση μας απο τα ατομα της διοικησης της ΔΕΗ με τα οποια ειμαστε σε καθημερινη επαφη.

'' Συντονιστικη ομαδα κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...