Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

«Πνίγηκε» αβοήθητη η Αττική - Χάος στους δρόμους και τις συγκοινωνίες!!!!!!!!!!!!!!


Μια δύσκολη μέρα για το Λεκανοπέδιο της Αττικής λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων από την ισχυρότατη καταιγίδα που έπληξε από τα ξημερώματα το Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, παρέμειναν κλειστές η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρ. Λαμπράκη, η Περιφερειακή Αιγάλεω και η Εθνική Οδός Αθηνών- Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο.
Ανάσχεση οχημάτων 10 χιλιομέτρων παρατηρήθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου προς Κόρινθο, από Κηφισό μέχρι Λ.Κουμουνδούρου.
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους που ακινητοποιήθηκαν στην Ιερά Οδό στο Χαιδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες  σημειώθηκαν κατολισθήσεις στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Ακόμη είχε κλείσει η οδός Πεντάρη στην Ηλιούπολη από πτώση κολώνας. Στο Παλαιό Φάληρο είχε σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη ήταν και η Λ.Αλίμου, ενώ νερά είχαν συσσωρευτεί σε καταστήματα. Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε χαλαζόπτωση.
Επίσης, εκτροπή κυκλοφορίας γινόταν από το ύψος του Παλαιού Ιπποδρόμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δέχθηκε  500 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στα δυτικά προάστια, κυρίως στο Χαϊδάρι, τη Νίκαια, το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος 25 συνεργεία με 60 πυροσβέστες.
Σκληρή κριτική για την αντιμετώπιση της σημερινής θεομηνίας από την πλευρά του κράτους, άσκησε ο τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος υποστήριξε ότι «η Αττική πνίγηκε, αβοήθητη, στο έλεος των καιρικών φαινομένων και της παντελούς ανικανότητας της Κυβέρνησης να προστατεύσει τους πολίτες της».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Ας βάλει το χέρι του ο Θεός των Ελλήνων, γιατί οι, κατ’ ευφημισμόν, προστάτες αυτού του λαού, δεν πράττουν άλλο από το να τον κοροϊδεύουν».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...