Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγέλω!!!!!!!!!!!!!.

Καταγγελω.
Ολους οσους στεκονται εμποδιο με διαφορα προσχηματα στις κυβερνησεις ''εθνικης σωτριας'' των τριων τελευταιων ετων.
Καταγγελω τους ανεργους, που με τροπο ανεπιτρεπτο διατρανωνουν συνεχως και πιεστικα τα αιτηματα τους γα δικαιωμα στην εργασια, λες και η κυβερνηση δεν ξερει τι πρεπει να κανει για να τους τακτοποιησει.
Καταγγελω, τους αστεγους, που με την θλιβερη εικονα τους στους δρομους και στα παγκακια, αμαυρωνουν τη τιμη και την υποληψη των δημαρχων των πολεων τους και της κυβερνησης συνολικοτερα, αλλα και την εικονα της χωρας μας στο εξωτερικο, στους εταιρους μας..
Καταγγελω τους γιατρους των δημοσιων νοσοκομειων, που εντελως ανερυθριαστα απαιτουν φαρμακευτικο υλικο, χειρουργεια, ΜΕΘ, και νοσηλευτικο και ιατρικο προσωπικο για τα νοσοκομεια, λες και ο υπουργος υγειας δεν φροντιζει για ολα αυτα
Καταγγελω τους μαθητες και τους φοιτητες, που νομιζοντας

πως το δικαιωμα στη δωρεαν παιδεια τους ανηκει, χαλανε τον κοσμο με τις καταληψεις και τα συλλαλητηρια τους.
Καταγγελω τους γονεις, που θελουν και να μπορουν να ταισουν τα παιδια τους, αλλα και τα παιδια τους να μην φορολογουνται με το αστειο προσχημα των σπουδων η της ανεργιας.

Καταγγελω τους συνταξιουχους, που νομιζουν επειδη δουλεψαν 50 χρονια πληρωνοντας τις εισφορες τους, ειναι υποχρεωμενο το κρατος μας, να τους συντηρει για το υπολοιπο της ζωης τους, αδιαφορωντας για το καλο του εθνους.
Καταγγελω τους διαδηλωτες, που κλεινουν τους δρομους και τις πλατειες, υποχρεωνοντας τα καταστηματα και τα ξενοδοχεια να βαζουν ''μονιμο λουκετο'' αφου δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τα εκατομμυρια των πελατων τους που περιμενουν στην ουρα.
Καταγγελω τους απεργους των μεσων μαζικης μεταφορας, που εμποδιζουν με τις επαναλαμβανομενες απεργιες τους τους ανεργους να μετακινηθουν για να βρουν μια θεση στην αγορα εργασιας.
Καταγγελω τα κινηματα ανυπακοης και τις συλλογικοτητες, που διεκδικουν συνεχως και με ακομψο τροπο, το δικαιωμα του πολιτη στη δωρεαν υγεια, παιδεια, μεταφορα.
Καταγγελω ολους τους δειλους προβοκατορες, που με το προσχημα της εξαθλιωσης, της αφαιρεσης της αξιοπρεπειας και της περηφανειας τους, εβαλαν τελος στη ζωη τους αφηνοντας επιστολες οτι ταχα μου το αναλγητο φασιστικο κρατος και η κατοχικη κυβερνηση τσολακογλου, των προδοτων και των δοσιλογων και αλλες ανοησιες, ευθυνονται για την αποφαση τους αυτη,
Καταγγελω ολους αυτους, που με συνεχεις διαμαρτυριες και λιβελογραφηματα, αποσπουν τους συνεπεις και υπακουους δημοσιογραφους, ρεπορτερ, παρουσιαστες και ιδιοκτητες των μεγαλων καναλιων, ραδιοφωνικων σταθμων και εφημεριδων απο το κοινωνικο εργο που επιτελουν, με σκοπο την συντομοτερη ανασυγκροτηση του τοπου και του λαου, σπιλωνωντας τους και φρεναροντας τη πορεια της χωρας προς τη σωτηρια που αυτοι επιθυμουν.
Καταγγελω τους πολιτες αλλα και τους βουλευτες που βρεθηκαν μπροστα στις τιμημενες ασπιδες και στη πορεια των γκλοπ των δημοσιων υπαλληλων των ΜΑΤ και ενω προκαλεσαν φθορες στα γκλοπ τους, αλλα και τους αναγκασαν να καταναλωσουν το πανακριβο και δυσευρεστο χημικο και δακρυγονο που διαθετουν, βγαινουν και παραπονουμενοι απο πανω, ζητωντας την παραιτηση των υπουργων προστασιας του πολιτη και των επικεφαλης των ΜΑΤ, ε οχι κυριοι πολιτες και βουλευτες, αυτο παει πολυ και δεν θα το ανεχτουμε.

Καταγγελω ολους αυτους που οργανωνουν τις δομες αλληλεγγυης στις γειτονιες ολης της χωρας, κοινωνικα ιατρεια, διανομη τροφιμων κλπ, οτι με εντελως γκαιμπελικες και μαφιοζικες μεθοδους, προσπαθουν να παρουν τη δουλεια απο το ΣΚΑΙ το ΜΕΓΑ και τον Καμινη, δινοντας την εικονα οτι αυτοι το κανουν απο αισθημα πραγματικης αλληλεγγυης, ενω οι καναλαρχες και η δημαρχαρα μας το κανουν απο ιδιοτελεια και με διαθεση αυτοπροβολης.

Επισης θελω να καταγγειλω εκ' των προτερων, οσους απεργησουν την ερχομενη Τεταρτη αλλα και οσους διαδηλωσουν στους δρομους της Αθηνας αλλα και της υπολοιπης χωρας, οτι ακομη δεν εχουν καταλαβει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ανεργων, των απορων, αυτων που ζουν απο τα σισυτια της εκκλησιας και των δομων αλληλεγγυης, και οσων ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας, ειναι ευχαριστημενοι με αυτη τη κατασταση και δεν συμμετεχουν σε τετοιου ειδους αναχρονιστικες πρακτικες οπως ειναι οι απεργιες και οι διαδηλωσεις κατι που σημαινει οτι ολες οι παραπανω καταγγελιες μου εχουν βαση!!!!!!!!
                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...