Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Και μια προταση προς ολους τους οικονομολογους και μαθητευομενους μαγους που σωζουν συνεχως τη χωρα.
Αφηστε ελευθερη την αρρωστη οικονομια που δεν εχετε φαρμακα για να τη σωσετε, και θα σωθει μονη της, σωζωντας και τη χωρα.
Παρτε για παραδειγμα εναν εμπορο ωδικων πτηνων που εχει πολλα αρρωστα καναρινια και που δεν παει η επιχειρηση του και τοσο καλα.
Αν αυτος ο ταλαιπωρος και χρεωμενος επαγγελματιας, προσπαθησει να σωσει τα αρρωστα καναρινια, θα χρειαστει χρηματα για τα φαρμακα, πολυ ταλαιπωρια, δεν θα ειναι σιγουρος για το αν θα πιασει η θεραπεια και αν πιασει ποσα καναρινια θα επιζησουν και φυσικα στη διαρκεια που θα κανει ολα αυτα, οχι μονο δεν δεν θα εισπραττει χρηματα, αντιθετα θα χαλαει δανειζομενος, η ξοδευοντας απο το υστερημα του και το πιθανοτερο, μαλλον το σιγουρο, ειναι οτι η επιχειρηση του, θα παει κατα διαολου.
Θα μπορουσε ομως ο καναρινοπωλητης, να εκανε κατ αλλο, εξυπνο, εμπορικο και σιγουρα πρωτοποριακο.
Θα μπορουσε να απεπευθερωνει σταδιακα τα αρρωστα καναρινια, γυρω απο το καταστηματα του.
Το σιγουρο σε αυτη τη κινηση, ειναι οτι τα καναρινια δεν θα μπορουσαν να πεταξουν και να φυγουν απο το χωρο που τα αφησε, αφου θα ηταν μουδιασμενα.
Το αλλο σιγουρο ειναι οτι οι περαστικοι που θα ευρισκαν αυτα τα καναρινια θα χαιροντουσταν που ''βρηκανε'' ενα καναρινι και θα ψαχνανε ενα καταστημα για να αγορασουνε ενα κλουβι να βαλουν μεσα το καναρινι και βεβαια που αλλου θα πηγαινα απο το καταστημα του εν'λογω ''ταλαιπωρου εμπορακου'' αφου αυτος εχει το μοναδικο καταστημα στη περιοχη.
Μαζι με το κλουβι, θα επρεπε να αγορασουν εξοπλισμο, να παρουν τροφες, βιταμινες και μετα απο προταση του καναρινοπωλη και καποια φαρμακακια για να συνελθει το πουλακι που ειναι καπως ''ζαβλακωμενο''.
Υπολογιστε λοιπον το ωφελος απο ολη αυτη τη κινηση του μεχρι χθες πελαγωμενου καναρινοπωλη και πως θα ανετρεπε την κατασταση απο τη μια στιγμη στην αλλη με μια πρωτοποριακη κινηση, που θα τη ζηλευαν και οι πιο εξυπνοι τραπεζιτες.
ΒεΒαια σε αυτη μου τη προταση υπαρχει και μια αλλη πιθανη εξελιξη, που στη περιπτωση μας δεν θα την ευχομουνα, αλλα για τον καναρινοπωλη θα ηταν μεσα στα προσδοκωμενα.
Καποια απο τα καναρινια δεν θα......αντεχαν και θα παρεδιιδαν το πνευμα τους, στελνοντας τους ιδιοκτητες τους που ηδη ειχαν προμηθευτει τα κλουβια, τον εξοπλισμο, τις τροφες και τα φαρμακα, στον ηδη ''σωμενο'' καναρινοπωλη, για να αγορασουν απο ενα καινουργιο καναρινακι, ετσι ωστε να μην μεινουν με το.....κλουβι στο χερι.
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Εγω παντως αυτο το λεω απλα μαθηματα ανασυγκροτησης, αλλα ειμαι και της γνωμης, ειμαι σιγουροτατος, οτι αυτοι που διαχειριζονται τη ''κριση'', δεν εχουν σκοπο να σωσουν το καναρινοπωλειο, αντιθετα θελουν να ψοφησουν τα καναρινια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...