Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ποτε δεν θα ερθει η ανατροπη, αμα εσυ, δεν βγεις μεσα απο το μικροκοσμο σου

Οσο και να προσπαθεις να με πεισεις οτι εισαι επαναστατης και αρκετα συνειδητοποιημενος για το τι πρεπει να γινει για να αλλαξει η κατασταση στη χωρα , δεν θα μπορεσεις.
Οσες αναρτησεις με τον Ισπανο πυροσβεστη που αρνηθηκε να συμπραξει σε ενα εγκλημα και να κανεις δεν θα με πεισεις αν και συ δεν κανεις το ιδιο με αυτον.
Για να πειστω, θα πρεπει να δω εσενα που ακομη εχεις δουλεια να ρισκαρεις να τη χασεις, αγνοωντας τις ''εντολες'' του αφεντικου σου και βαζοντας το κοινο συμφερον πανω απο τη δικη σου βολεψη.
Θα πρεπει να δω εσενα που εισαι ανεργος και ταλαιπωρημενος, αντι να ''ριχνεις'' τη χουντα με αναρτησεις αντισταης στο διαδικτυο, να αφιερωνεις λιγο απο το χρονο σου πλαισιωνντας καποια απο τις ομαδες αντιστασης που σιγουρα θα υπαρχει στη γειτονια σου.
Και το σπουδαιοτερο.......θα ηθελα εσενα τον ''συνειδητοποιημενο'', τον ενταγμενο, τον ορκισμενο για την ανατροπη, να πιστεψεις πραγματικα αυτο που κανεις, να σταματησεις να επιζητας την αυτοπροβολη, να καταλαβεις οτι οι ανατροπες, γινονται μονο οταν υπαρχει ομοψυχια, παντελης ελλειψη ιδιοτελειας και κοινο οραμα και στοχος.
Ποτε δεν θα ερθει η ανατροπη, αμα εσυ, δεν βγεις μεσα απο το μικροκοσμο σου, αμα δεν καταλαβεις οτι δεν θα πρεπει να........Θελουμε ΟΛΟΙ μας, να ειμαστε αρχηγοι στο μικροκοσμο μας, αδιαφορωντας για τις ''συνεπειες της ασυνεπειας μας'', απεναντι στο κοινωνικο συνολο, αφηνοντας ανοιχτο το πεδιο σε ολους οσους επιβουλευονται τη χωρα και το λαο, να κανουν ''περιπατο''. πανω στα συντριμμια του τοπου και στο ''πτωμα'' του Ελληνικου λαου.
Εχουμε πλεον φυγει απο την εποχη των αγανακτισμενων, των θυμωμενων και των ταλαιπωρημενων και μπηκαμε στην εποχη των συνειδητοποιημενων για το που βρισκομαστε και των αποφασισμενων για την ανατροπη.
Πλεον τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και ο αγωνας πρεπει να δοθει απο οσους δεν θελουν να συνεχισουν να φτωχαινουνε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...