Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Απο τις 7 Ιουλη του 2012 το κινημα μας ειχε επισημανει την αθλιοτητα που ετοιμαζουν (αλλη μια ακομη απο τη σωρεια των αθλιοτητων που εχουν διαπραξει) οι προδοτες της χωρας και του λαου, οι υποτακτικοι της τροικας, της μερκελ και των τραπεζιτων αρουραιοι της συγκυβερνησης εθνικης καταστροφης!!!!


ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!! ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.



Από 250 έως 1000 ευρώ τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα

16 Μαΐου 2012 | 9:32 μμ | Ανακοινώσεις/Εγκύκλιοι
Βαριά πρόστιμα περιμένουν όσους κυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα, καθώς αναμένεται μετά την συγκρότηση κυβέρνησης το υπουργείο Οικονομικών να φέρει νομοθετική ρύθμιση που εκτός από τις διασταυρώσεις μέσω Taxisnet ( Tέλη κυκλοφορίας) και με τις ασφαλιστικές εταιρίες για τον εντοπισμό τους, θα επιβάλει και ακριβά πρόστιμα.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια στο υπουργείο Οικονομικών εισάγεται διάταξη που προβλέπει επίσης χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτου των ασφαλιστικών εταιριών Αυτό υπολογίζει να είναι έως 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα και 250 ευρώ για τα δίκυκλα σε περίπτωση εντοπισμού ανασφάλιστου οχήματος.
Τι ισχύει μέχρι σήμερα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα σύμφωνα με τον ΚΟΚ
Αφαίρεση της άδειας οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας του ΙΧ και των πινακίδων του οχήματος για δέκα (10) ημέρες.
Παράλληλα προβλέπονται και άλλες ποινές από το προεδρικό διάταγμα 237/86 που είναι οι εξής κατά περίπτωση:
Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 12 μήνες.
Οδήγηση ανασφάλιστου αυτοκινήτου και πρόκληση ατυχήματος: Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 24 μήνες.
Υπότροπη συμπεριφορά: Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 36 μήνες.
Επίσης υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις, με φυλάκιση από 2 έως 12 μήνες .
Απιστευτα πραγματα συμβαινουν στην Ελλαδα του μνημονιου!!!! Τη στιγμη που το 75% των Ελληνων, ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας και απο αυτους το μεγαλυτερο ποσοστο ζουν κυριολεκτικα στην εξαθλιωση, τη στιγμη που η ανεργια εχει χτυπησει κοκκινο και οι εμπορικοι δρομοι σε ολη τη χωρα θυμιζουν νεκροταφειο. Τη στιγμη που η Ελλαδα στεναζει και αποχαιρετα τους περισσοτερους απο 3000 ''αυτοχειρες'' συμπολιτες μας, οι οποιοι δεν αντεξαν το βρογχο των χρεων, την ταπεινωση και την εξαθλιωση τους, την ιδια στιγμη, οι ''αθλιοι'' συνεχιστες της Ελληνικης γενοκτονιας, ψαχνουν τροπους  για να......αυτοκτονησουν ακομη μερικες χιλιαδες πολιτων, ψαχνουν τροπους, να γεμισουν  τα ταμεια των........τοκογλυφων, σπρωχνοντας στην απογνωση και ριχνοντας στο ματι του κυκλωνα, περι τα 2.000.000 ιδιοκτητες ιχ, οι οποιοι προφανως επειδη δεν εχουν τη δυνατοτητα και πως να την εχουν αλλωστε, να ασφαλισουν τα αυτοκινητα τους. Ισως, θα πρεπει να υπαρξει και ακομη μια εγκυκλιος, οπου θα παρακολουθουνται οι συναλλαγες των πολιτων στα καταστηματα τροφιμων και για οποιους απο αυτους χρωστανε στο κρατος, θα επιβαλλεται προστιμο, για ''παρανομη προσβαση σε τροφιμα'' μιας και προτεραιοτητα του ''κρατους'' ειναι η εξυπηρετηση των τραπεζιτων και οχι η απαγγιστρωση του λαου, απο τα δεσμα του μνημονιου της ντροπης, αλλα και απο την συνεχιζομενη γενοκτονια!!!!!
Τασος Καραγιωργος     μελος του κινηματος αλ.ανυ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...