Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΑΣΟΥ,  ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ....ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΠΠΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΤΑΣΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, ΝΑΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ!!!!!
ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α, ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑ!!!!!!



- Να” ναι όμορφο σαν την μαμά
γλυκό σαν τον μπαμπά του
να” ναι η καρδιά του μάλαμα
κι” αγέρωχη η θωριά του.
Για ότι αγωνίζεται πάντα να το κερδίζει
στο πέρασμα του τίποτε να μην το εμποδίζει.

Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!.

1 σχόλιο:

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...