Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τα ΜΑΤ εμπόδισαν ομολογιούχους να πάνε στην κατοικία του Αντ.Σαμαρά!!!!!!!!!!


Δυναμική κινητοποίηση που απασχόλησε και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν νωρίς το απόγευμα οι ομολογιούχοι που διαμαρτύρονται για το «κούρεμα» των επενδύσεων που είχαν πραγματοποιήσει σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα ΜΑΤ εμπόδισαν ομολογιούχους να πάνε στην κατοικία του Αντ.Σαμαρά
Η Πανελλήνια ενημερωτική συγκέντρωση του Συλλόγου φυσικών προσώπων Ο.Ε.Δ. έγινε στο χώρο μπροστά από το δημαρχείο της Κηφισιάς.
Οι επικεφαλής της κίνησης και η νομική ομάδα ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις σε πολιτικό και νομικό επίπεδο, καθώς η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Στη συνέχεια, οι ομολογιούχοι προσπάθησαν να κινηθούν προς την κατοικία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά παρεμποδίστηκαν από άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, στην συμβολή της Κηφισίας με την Όθωνος.
Κατόπιν αυτών, οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν την λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της οδού Ανδρου, μετά το ΚΑΤ.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. είχε φροντίσει να σταματήσει δύο λεωφορεία με ομολογιούχους που κατευθύνονταν στην Αθήνα για την πανελλαδική συγκέντρωση, στα διόδια του Σχηματαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...