Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! Στο έλεος του ΟΓΑ…. η μικρή Αγγελική – Συγκλονίζει η μητέρα της!!!!!...


Για μία ακόμη φορά η μικρή Αγγελική από την Πάτρα βρίσκεται στο έλεος της αδιαφορίας των κρατικών αρμοδίων. Η μικρή Αγγελική που πάσχει πριοπονική οξυαιμία και τρέφεται αποκλειστικά με ένα ειδικό φάρμακο κινδυνεύει να πέσει σε κώμα αφού από τον περασμένο Φεβρουάριο ο ΟΓΑ δεν έχει εγκρίνει την χορήγηση της αγωγής της.
Οι δύο άνεργοι γονείς της Αγγελικής πρέπει να δίνουν το μήνα 425 ευρώ για το ειδικό γάλα ενώ μαζί με τα υπόλοιπα φάρμακα χρειάζονται συνολικά 1700 ευρώ το μήνα!!!
«Πάω στον ΟΓΑ στην Πάτρα και μου λένε να πάω να κάνω παράπονα στην Αθήνα. Δεν βρίσκω άκρη. Μόνο υποσχέσεις μου δίνουν αλλά η Αγγελική θέλει να ζήσει…» λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της…
Από τον ΟΓΑ δεν εγκρίνονται οι πιστώσεις για την αγορά των φαρμάκων και του γάλακτος με αποτέλεσμα να καθυστερούν να αποδοθούν τα χρήματα στην οικογένεια η οποία με τη σειρά της δεν έχει  πόρους για να τα αγοράσει αφού και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η μικρή Αγγελική κλείνει τον Αύγουστο τα 5 της χρόνια, όμως επειδή η ασθένεια καθυστερεί την ανάπτυξή της μοιάζει με ένα κοριτσάκι 2 ετών.
Παρόμοιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, και τότε με παρέμβαση της εκπομπής Κώδικας Flamis του Κωνσταντίνου Φλαμή, το θέμα είχε λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...