Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ακόμα 23 απολύσεις από το ΜΕΤΡΟ- Με ενότητα κι αγώνα απαντάμε!!!!....


Η κατοχική Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ, σε συνεργασία με τουs Mαυραγορίτεs, ATTIKO METΡΟ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΕΓΕΚ, κάτω από την καθοδήγηση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τηs ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΦΟΥΚΤΕΛ (ΕΣ-ΕΣ), μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ στιs 27-7-12 ήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ακόμα συναδέλφους μαs στο ΜΕΤΡΟ (η ανεργία την σήμερον ημέρα είναι ένα σκαλοπάτι κάτω... από τον θάνατο), ανεβάζονταs τουs ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ μέσα σε δυο μήνεs στουs 55, και από τον ΟΚΤ σε 78.
Σκοπόs του σιγά- σιγά είναι σύμφωνα και με δημοσιογραφικές πληροφορίες να τουs ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ δίνοντας πιθανόν μια καλή ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ στην ΑΕΓΕΚ, και τα έργα τα αρχαιολογικά σε καινούργια λαμόγια (λένε για 7 κατασκευστικέs εταιρίες), με νέες Σ.Σ.Ε, και πιθανόν καινούργιο προσωπικό από ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ και φυσικά ταλαιπωρώντας για ακόμα μια φορά τουs ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, που ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΥΝΕ και ΜΕΤΡΟ δεν ΒΛΕΠΟΥΝΕ.
ΜΠΡΟΣΤΑ σε αυτή την κατάσταση μόνο μια λύση υπάρχει, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ανοίγοντας καινούργια σκαματα, και επαναπρόσληψη των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ (πρόκειται για έμπειρο προσωπικό), αλλά αυτό χρειάζεται ΑΓΩΝΑ και ΕΝΟΤΗΤΑ κάτι που θα κάνουν οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ του ΜΕΤΡΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στιs 8-9-12 και ΩΡΑ 6 ΜΜ στην ΚΑΜΑΡΑ, για να(ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ), την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...