Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο ΦΟΒΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ''ΑΦΕΝΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ....ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!


Ισπανία: Αιματηρές συμπλοκές στη διαδήλωση των ανθρακωρύχων

Ισπανία: Αιματηρές συμπλοκές στη διαδήλωση των ανθρακωρύχων
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα στη Μαδρίτη ανάμεσα σε ανθρακωρύχους και αστυνομικούς, όταν μια ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και μπουκάλια κατά των αστυνομικών για την αντιμετώπιση των ταραχών, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαλύσουν τη διαδήλωση.
Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ισπανικά ορυχεία συγκεντρώθηκαν σήμερα γύρω από το υπουργείο Βιομηχανίας διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των δημόσιων επιχορηγήσεων στον τομέα τους, η οποία σηματοδοτεί, σύμφωνα με τους ίδιους, «το θάνατο των ορυχείων» στην Ισπανία.
Πολλοί από τους διαδηλωτές έφτασαν χθες στη Μαδρίτη έπειτα από μια «μελανή πορεία» περισσότερων από 400 χιλιομέτρων σε διαμαρτυρία για την κυβερνητική απόφαση να περικοπούν κατά 63% οι επιχορηγήσεις του τομέα.
«Η πορεία ήταν δύσκολη, 20 ημέρες πεζοπορίας χωρίς διακοπή, με πολλούς τραυματισμούς στο δρόμο», δήλωσε ο διαδηλωτής Αλμπέρτο Φλόρες.
Αυτός μαζί με άλλους 400 ανθρακωρύχους έφτασε χθες στη Μαδρίτη από τα ανθρακωρυχεία των Αστουριών, της Καστίλλης, της Λεόν και της Αραγονίας.
Από τα ισπανικά ανθρακωρυχεία, περίπου 40 εξακολουθούν να λειτουργούν, κυρίως στο βορρά.

Η ισπανική κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει από 301 εκατομμύρια ευρώ το 2011 σε 111 εκατομμύρια φέτος τις επιχορηγήσεις στον τομέα αυτόν.

ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...