Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Οι δοτες κυβερνησεις των τριων τελευταιων ετων, σκορπισαν τη φτωχεια και την εξαθλιωση στον Ελληνικο λαο. Το κινημα  αλ.ανυ.α, κινημα αλληλεγγυης, ανυπακοης και δρασης, αντιστεκεται απεναντι στο επιββαλομενο κατεστημενο, την τρομοκρατια, και τους εκφοβισμους των δοσιλογων, υποταχτικων των μεγαλοεργολαβων και των τραπεζιτων και καλει το λαο σε ανυακοη, σε ολα οσα καθημερινα τον εξαθλιωνουν και τον οδηγουν στη ταπεινωση.
Ειναι αδιανοητο, τη στιγμη που η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, οδηγειται συστηματικα και στοχευμενα στην εξαφανιση, την ωρα που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, την ωρα που τα συσσιτια εχουν γινει θεσμος και ο λαος λιμοκτονει και αυτοκτονει, οι μαριονετες ( συγκυβερνηση ) της τροικας οχι μονο να αδιαφορουν και να σφυριζουν αδιαφορα, αλλα και να φορτωνουν στς πλατες μας, ολο και περισσοτερα βαρη, στη προσπαθεια τους να ικανοποιησουν τους εντολοδοχους τους και να καμψουν τις αντιστασεις και τις ''αντοχες'' του λαου, σκορπωντας  ετσι το χαος και την απελπισια.
Εμεις σαν κινημα ''απαιτουμε''.
Να μην επανελθει το περιβοητο χαρατσι στους λογαριασμους της δεη.
Να σταματησει ο εκβιασμος σε οσους καταναλωτες ηταν στις ιδ. εταιριες ηλεκτροδοτησης και να τους επαναφερει η δεη το ρευμα, χωρις να απαιτει το χαρατσι.
Να παγωσουν οι διακοπες ηλεκτροδοτησης, σε οσα νοικοκυρια δεν μπορουν να καταβαλουν το λογαριασμο στην επιχειρηση.
Να κανει η δεη διακανονισμους χωρις ''πλαφον'' σε οσους καταναλωτες το ζητουν.
Να καταλαβουν επιτελους οι ''διευθυντες'' των υποκαταστηματων, οτι οι ανθρωποι, δεν ειναι ουτε αριθμοι, ουτε ισολογισμοι και να σταθουν διπλα στη κοινωνια, υπερασπιζοντας το δικαιο και το ηθικο και οχι το αδικο και το ανηθικο, θετοντας βετο στη διοικηση της επιχειρησης και στους εκβιασμους. 
Τελος, καλουμε το λαο σε ανυπακοη και αντισταση, απεναντι στο μαυρο μετωπο, της προδοσιας και του ξεπουληματος του ζηταμε να μην υποκυψει στους εκβιασμους και τη τρομοκρατια να μην ''νομιμοποιησει'' τη φτωχεια και την εξαθλιωση και να μην συμβιβαστει, με τη προδοσια, το ξεπουλημα και το ξεκληρισμα της οικογενειας του, παλευοντας εναντια σε αυτους που μας στερησαν το παρων και μας αφαιρουν το μελλον  και το μελλον τω παιδιων μας.
αλ.ανυ.α   μαχητες των δρομων
Αλληλεγγυη, ανυπακοη, ανατροπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...