Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε, απο τους προδοτες της χωρας και του λαου. Τσιρκο και τραγωδια μαζι, οι ''ηγετες'' που συνεχως μας ''σωζουν''


Παιχνίδι εντυπώσεων των ηγετών της συγκυβέρνησης

 Ολοκληρώθηκε η σημερινή σύσκεψή στο Μέγαρο Μαξίμου των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη με παρουσία του υπουργού οικονομικών Γ. Στουρνάρα. Απ’ τις δηλώσεις Βενιζέλου, Κουβέλη που ακολούθησαν μένει η αίσθηση ότι αυτό που παρακολουθούμε δεν είναι παρά ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Ο  Βενιζέλος δήλωσε ότι η συγκυβέρνηση θα κάνει ότι περνά απ’ το χέρι της για να βελτιώσει τους όρους της δανειακής σύμβασης με παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής –αυτό που το ΠΑΣΟΚ ονομάζει ως επιμήκυνση και ο Κουβέλης συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για την επαναδιαπραγμάτευση και αναζητά ισοδύναμα μέτρα για να καλύψουν τα 3 δις που μας έφερε πεσκέσι ο Στουρνάρας απ’ τις Βρυξέλλες. (Αφησε και αιχμές για τον Συριζα ότι «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια», αλλά αυτό ας το αφήσουμε ασχολίαστο).

Το θέμα για την συγκυβέρνηση δεν είναι αν θα παρθούν αυτά τα μέτρα που θα τσακίσουν το ήδη ρημαγμένο βιοτικό επίπεδο του εργαζόμενου λαού μας αλλά το πώς θα σερβιριστούν.

Εδώ να επαναλάβουμε ότι όλη αυτή η συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση που έχει στο επίκεντρο της την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής αφορά τους όρους καταλήστευσης του ελληνικού λαού αφού ουσιαστικά θα υλοποιήσει τα ίδια μέτρα που έχουν προαποφασιστεί από το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας σε ένα βάθος χρόνου   ισοδύναμα μέτρα. ανακοίνωση απ’ το γραφείο του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...