Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΝΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ.....


Την άμεση απομάκρυνση των δυνάμεων των ΜΑΤ από την είσοδο της Χαλυβουργίας Ελλάδος ζητούν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταγγέλλοντας ότι παρεμποδίζεται η προσέλευσή στην εργασία τους μετά και την απόφαση αναστολής της απεργίας τους .
Υπενθυμίζεται ότι με συντριπτική πλειοψηφία η γενική συνέλευση των απεργών της Χαλυβουργίας, που συνήλθε το Σάββατο το απόγευμα, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και την επιστροφή στους χώρους δουλειάς σήμερα το πρωί στις 6, «εφόσον έχουν αποχωρήσει οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την είσοδο του εργοστασίου».
Κάτι τέτοιο δεν έγινε προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το εργοστάσιο.
Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην Χαλυβουργία Γιώργος Σιφονιός κατήγγειλε μέσω της ΝΕΤ ότι ταξίαρχος της αστυνομίας - χωρίς να τον κατονομάσει- ζητούσε από τους εργαζόμενους να περνούν ένας - ένας την πύλη του εργοστασίου.
Σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης υποστήριξε ότι υπήρξε σχετική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της Χαλυβουργίας Ν. Μάνεση στην κυβέρνηση, προκειμένου να μην απομακρυνθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Οι εργαζόμενοι έχουν κλείσει το ένα ρεύμα στην εθνική οδό με αποτέλεσμα τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...