Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κυνήγησαν εργολάβο της ΔΕΗ που έκοβε το ρεύμα σε σπίτια!!!!!!!!!!!



Πριν λίγη ώρα πολίτες "κυνήγησαν" υπάλληλο εργολαβικής εταιρείας που "αθόρυβα" προσπάθησε να κόψει το ρεύμα σε σπίτια του Δαφνίου.
Αφού πρόλαβε να το κάνει σε ένα σπίτι στην οδό Τροίας και σε δύο στην οδό Ιεράς Μονής, έγινε αντιληπτός και στις πρώτες φωνές "φύγε από τη γειτονιά μας" επιβιβάστηκε στη μηχανή του και αποχώρησε αμέσως. Ίσως έπαιξε ρόλο το βίαιο επεισόδιο στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, όπου σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ του υπαλλήλου που έκανε αυτή τη δουλειά και καταστηματαρχών.
Ο κ. Χρήστος Τουτουντζής, που μάς ενημέρωσε για το γεγονός, σημείωσε πως "δεν πρέπει να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα στο Χαϊδάρι".

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από διάφορες πόλεις, απρόθυμοι φέρονται οι εργαζόμενοι στα συνεργεία διακοπής ρεύματος να συνεχίσουν το έργο τους, καθώς καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου. Έτσι, υπάρχουν εργολάβοι οι οποίοι δουλεύουν για λογαριασμό της ΔΕΗ και σκέπτονται σοβαρά να μην συνεχίσουν το έργο υπό αυτές τις συνθήκες.
Τα συνεργεία δέχονται καθημερινά επιθέσεις, ακόμη και προπηλακισμούς από τους πολίτες, για να μην διακόψουν την ηλεκτροδότηση.
Η κατάσταση θα οξυνθεί διότι αναμένεται η έκδοση περισσότερων εντολών διακοπής της ηλεκτροδότησης οικιών και καταστημάτων, λόγω της μη καταβολής του ειδικού τέλους για τα ακίνητα, που πληρώνεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Η έλευση του χειμώνα κάνει την κατάσταση ακόμη βαρύτερη για τα νοικοκυριά που θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό.
Από την έμπνευση Βενιζέλου να συνδεθεί το τέλος ακινήτων με την ΔΕΗ, μεγάλη χαμένη φαίνεται να είναι η εταιρεία, η οποία μετράει τεράστια απώλεια εσόδων, δότι για μια φορά ακόμη παίζει το ρόλο της εφορίας. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός δήλωσε ότι κάθε μήνα κόβονται 30.000 παροχές καταναλωτών!
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...