Κυριακή 21 Μαΐου 2017

To ''άρμα του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α'' λειτουργεί σαν πολιορκητικός κριός απέναντι στις αντιλαικές πολιτικές των μνημονιακών καθαρμάτων.


To ''άρμα του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α'' λειτουργεί σαν πολιορκητικός κριός απέναντι στις αντιλαικές πολιτικές των μνημονιακών καθαρμάτων. Είναι δε τόσο καλά περιχαρακωμένο, προστατευμένο, με τόσο ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά και σαφή πλαίσιο λειτουργίας, προσανατολισμό και στόχο, αλλά και τόσο καθιερωμένο στη συνείδηση τόσο του κινηματικού όσο και του πολιτικού κόσμου, που δεν αφήνουμε περιθώρια παρερμηνείας η αποπαρασανατολισμού όσον αφορά τις θέσεις και τον πολιτικό αξιακό μας κώδικα. Αλλωστε οι παρεμβάσεις μας και η απόλυτη επιτυχία στις διεκδικήσεις μας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τη συμβολή μας στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα στον τόπο. Από τη συμμετοχή μας κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία μέχρι τις καθημερινές μας παρεμβάσεις σε σπίτια συμπολιτών μας που μας καλούν να τους επαναφέρουμε την ηλεκτροδότηση κα όπου υπάρχει ανάγκη παρέμβασής μας προκειμένου να επαναφέρουμε την Ελπίδα σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη. Σαν ένα μίνι απολογισμό μόνο του τελευταίου ενάμιση μήνα, να επισημάνουμε την τεράστια κινητοποίηση στο κεντρικό κτίριο της ΔΕΗ που απέφερε τη συνάντησή μας με τη διοίκηση της επιχείρησης και τη συμφωνία μας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομαδες, τη συγκλονιστική κινητοποίηση στα διόδια Ελευσίνας (τη πρώτη μετά από τρία περίπου χρόνια με κυβέρνηση συριζα) που επί τρεις ώρες αφήσαμε ελεύθερη τη διέλευση όλων των διερχόμενων οχημάτων) και φυσικά την πρωτοποριακή παρέμβαση της περασμένης Πέμπτης με τη ''καταδρομική επιχείρηση'' στα σκαλιά του κοινοβουλίου και τη ανθρώπινη αλυσίδα που σχηματίστηκε με τα γράμματα που σχημάτιζαν τη φράση ''ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ''......και φυσικά ακολουθούν νέες ''ουσιαστικές παρεμβάσεις'' σε έναν Μαραθώνιο χωρίς τέλος αλλά με το βλέμμα στο μέλλον και την επαναφορά της Ελπίδας στο τόπο.
 Ο Αγώνας συνεχίζεται.



































Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...