Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ακόμα δύο συντονιστές, στο νησί της Τήνου και της Σύρου, προστέθηκαν στη λίστα που μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για θέματα ηλεκτροδότησης..


Ακόμα δύο συντονιστές, στο νησί της Τήνου και της Σύρου, προστέθηκαν στη λίστα που μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για θέματα ηλεκτροδότησης.

Ακόμα δύο συντονιστές για θέματα ΔΕΗ προστέθηκαν στη λίστα των μελών του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α που μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες-καταναλωτές της ΔΕΗ που ενώ ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δεν έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ και αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση η το λογαριασμό που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Οι πολίτες των δύο νησιών μας από σήμερα θα μπορούν να απευθύνονται στη περιοχή τους για θέματα ηλεκτροδότησης.

Οι περιοχές που μέχρι στιγμές διαθέτουν συντονιστές, είναι για τη περιοχή της Αττικής οι...Σίσσυ Μπουκουβάλα και Τάσος Καραγιώργος, Μέγαρα ο Στέργιος Τσαρτακλέας, Μεσολόγγι ο Μιχάλης Χατζής, Τήνο ο Πέτρος Καβαλάρης και Σύρο ο Μιχάλης Παγώνης.
Οποιος επιθυμεί να αναλάβει το συντονισμό για θέματα ΔΕΗ της περιοχής που κατοικεί, μπορεί να απευθυνθεί στο κίνημά μας στο τηλέφωνο 6941623331 (Τάσος Καραγιώργος)

Τα τηλέφωνα όλων των συντονιστών βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα αλλά και στο blog του κινήματος kinhmaalanya.blogspot.com. και στη σελίδα μας ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α - ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...