Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.




Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
Eπειτα από ένα μίνι Μαραθώνιο στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου, την ''παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης της ΔΕΗ'', βρέθηκε λύση προκειμένου να επανέλθει η ηλεκτροδότηση, να ενταχτεί στο κοινωνικό τιμολόγιο και να ρυθμιστεί η οφειλή με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, σε άνεργη συμπολίτισά μας που εκτός των άλλων αντιμετωπίζει και το ''ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας'' της μητέρας της.
Οι δύο γυναίκες ζούσαν αρκετό καιρό στο σκοτάδι αφού δεν είχαν καταφέρει να ενταχτούν στο κοινωνικό τιμολόγιο και παράλληλα δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την οφειλή τους προς τη ΔΕΗ.
Η παρέμβαση αυτή εντάσεται στα ''πλαίσια εφαρμογής της συμφωνίας του κινήματος με τη διοίκηση της ΔΕΗ'', προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα προβλήματα που εντοπίζουμε σε συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και για διάφορους λόγους δεν είναι ενταγμένοι και δεν προστατεύονται από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Ηδη η συμφωνία που είναι σε εφαρμογή και λειτουργεί άψογα από την περασμένη βδομάδα, έχει δώσει λύσεις σε πολλά νοικοκυριά σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Ο Αγώνας συνεχίζεται, με περισσότερο, πείσμα, πάθος και απόλυτη συνείδηση της μεγάλης ευθύνης που μας αναλογεί απέναντι στον κοινωνικό ιστό που δοκιμάζεται από τις πολιτικές εξόντωσης που συνεχίζουν να εφαρμόζονται και να εξοντώνουν τους πολίτες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...