Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Καταγγελία του κινήματος για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με την απώλεια τεσσάρων συνανθρώπων μας.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με την απώλεια τεσσάρων συνανθρώπων μας και δεκάδων τραυματιών, καταγγέλει τη κυβέρνηση που με τις εγκληματικές πολιτικές εγκατάλειψης, απαξίωσης και ξεπουλήματος όλων των δημόσιων οργανισμών, πυροδοτεί καθημερινά τραγικές εξελίξεις που πέρα από τις συνέπειες με την απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, έχει και άμεσες συνέπειες με την απώλεια συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα, από τα εγκαταλλειμένα νοσοκομεία που καθημερινά στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές, μέχρι τα χωρίς συντήρηση και αναλώσιμα υλικά σιδηροδρομικά δίκτυα που τα αποτελέσματα τους δυστυχώς τα ζήσαμε εχθές.

Ακόμα θέλουμε να καταγγείλουμε το σύνολο των ΜΜΕ που με την ένοχη σιωπή τους και την πλημελή ενημέρωση, συμβάλλουν στη συγκάλυψη των αποτελεσμάτων των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών σε όλα τα επίπεδα, με αποκορύφωμα το χθεσινό τραγικό με την απώλεια των συνανθρώπων μας.

Εχουμε δε τη βεβαιότητα ότι τόσο η σημερινή όσο και η επόμενη κυβέρνηση, θα είναι σε αγαστή συνεργασία ντροπής με τα ΜΜΕ τα οποία χειραγωγούν και καθοδηγούν απόλυτα προκειμένου να εφαρμόζουν και τελικά να υλοποιήσουν το συμβόλαιο παράδοσης της χώρας και εξόντωσης του λαού καθιστώντας τη χώρα προτεκτοράτο της ''παγκόσμιας οικονομικής νομενκλατούρας'' και αποθήκη ψυχών χωρίς Ελπίδα και μέλλον.

Μόνη λύση είναι η μαζική λαική Αντίσταση και η πολυμετωπική αντεπίθεση του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν γονατίζει, δεν προσκυνά και δεν αποδέχεται σαν τετελεσμένο το σβήσιμο της χώρας από τον παγκόσμιο οικονομικό κοινωνικό και γεωγραφικό χάρτη.

Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ.
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α Αδέσμευτοι Μαχητές των Δρόμων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...